Bullet Train: De nieuwe actiethriller met Brad Pitt en Sandra bullock 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bullet Train: De nieuwe actiethriller met Brad Pitt en Sandra bullock

Er is een super spannende actiethriller op komst met niemand minder dan superster Brad Pitt in de hoofdrol. Brad Pitt kennen we uiteraard van films zoals Interview with the vampire, Twelve Monkeys en Fight club.

Met ‘Bullet train’ lijkt de acteur wederom een kaskraker gemaakt te hebben.

Het verhaal

De film is gebaseerd op de roman Maria Beetle, geschreven door de Japanse auteur Kotaro Isaka. De film draait om vijf huurmoordenaars die in een hogesnelheidstrein van Tokio naar Morioka met elkaar in conflict raken. Ze komen erachter dat hun missies met elkaar te maken hebben.

De regisseur

Deze veelbelovende actiethriller wordt geregisseerd door David Leitch, bekend van Deadpool 2 en John Wick. Niet de minste dus.

De cast

Superster Brad Pitt gaat samen met Sandra Bullock de hoofdrol vertolken. Dit is de eerste keer dat de twee samenwerken. Joey King, Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry spelen andere rollen in deze zenuwslopende film.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Brad Pitt en Sandra Bullock

Deze twee sterren behoren al sinds de jaren 90 tot de top van Hollywood, maar hadden nog nooit samengewerkt. Het toevoegen van Sandra Bullock aan Bullet Train is voor velen een welkome verrassing. Bullock was voor het laatst te zien in de populaire Netflix-film Bird Box

Lady Gaga

Naast Brad Pitt en Sandra Bullock zal ook mega-ster Lady Gaga een rol krijgen in deze actiethriller. Welke rol de zangeres op zich gaat nemen is nog niet bekend, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten om ze allemaal samen op het witte doek te zien.

Releasedatum

Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Er is ook helaas nog geen trailer beschikbaar, maar Sony pictures belooft binnenkort om een tipje van de sluier op te lichten. Maar met deze cast en een regisseur van dit kaliber kan het bijna niet fout gaan. Nog even geduld dus!

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.