in ,

Zo krijg je de beste thuiswerk setup

Dat thuiswerken beginnen we ondertussen een beetje onder de knie te krijgen. Er ontstaat toch vanzelf een ritme en een manier om alles zo efficiënt en goed mogelijk te doen. Echter is het voor velen nog wennen dat je niet meer aan de slag kan op kantoor. Met het oog op nog veel langer thuiswerken, hebben veel mensen hier al wat aan gedaan. De thuiskantoren zijn snel ingericht. Heb je deze ruimte zelf niet, maar wil je wel graag een goede, geschikte setup voor het thuiswerken? Gebruik de volgende tips.

1. De juiste locatie

Het is belangrijk om een plek te kiezen waar jij je werk gaat doen. Dit mag aan de keukentafel zijn, op zolder, in de kinderkamer, wat je zelf wil. Het is echter belangrijk om te werken op een plek die je na het werk kan verlaten. Zo kun je de werkdag afsluiten en toch als het ware weer thuiskomen. Dat maakt het volgen en houden van een vast ritme ook een stuk makkelijker. Ook een dagelijkse wandeling en vaste pauzes helpen hier enorm aan mee, omdat je zo toch een schema volgt.

Bekijk ook:
Welke crypto is trending in 2021?

2. Maak het jezelf comfortabel

Thuis kun je natuurlijk geen gebruik maken van je comfortabele kantoor bureaustoel en je handige setup. Kwel jezelf niet, en ga niet zitten op een manier waardoor je aan het eind van de dag alles in je rug en nek pijn voelt doen. Heb je geen goede bureaustoel? Overweeg dan om er een aan te schaffen. Ook kan een laptop steun enorm helpen, net als een losse (draadloze) muis. Zet jouw laptop zo netjes neer op een bureau van goede hoogte, en zo kun je prima comfortabel aan het werk. Een docking station kan enorm helpen met het neerzetten van zo’n setup. Wat is een docking station? Dat is een ding waar je jouw laptop aan aan kan sluiten, net als alle andere randapparatuur. Bijvoorbeeld extra schermen zijn hier goed aan vast te maken, en zo maakt het alles nog even wat extra comfortabel.

3. Houd het rustig

Op kantoor heb je waarschijnlijk ook een rustige werkplek met weinig omgevingsgeluid en een net bureau. Het is belangrijk om dit thuis ook te hebben. Zoek een werkplek die rustig is als het om geluid gaat, maar waar ook weinig afleiding te vinden is. Dingen om je heen die voor afleiding zorgen, moeten eigenlijk zo min mogelijk in de buurt zijn. Het liefst is er helemaal niks wat jouw aandacht van het werk af kan houden.

Geschreven door Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boete illegaal films downloaden het kan veel geld kosten!

Boete illegaal films downloaden: het kan veel geld kosten!

Bullet Train: De nieuwe actiethriller met Brad Pitt en Sandra bullock