black panther
Saved Read later
Deel dit bericht

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf morgen te zien op Disney+

De tweede Black Panther-film is vanaf morgen te zien op Disney+. De streamingdienst is daarmee de eerste dienst die het mogelijk maakt om het tweede deel van de succesvolle Black Panther te streamen. Degenen die hem in de bioscoop hebben gemist kunnen hem dus lekker vanuit de luie stoel bekijken. We hebben voor het gemak de trailer onder dit artikel geplaatst.

Black Panther

Marvel-films zijn helemaal hot. De studio kwam de afgelopen jaren met meerdere kaskrakers, zoals Dr Strange, en Spider-man: no way home. Ook Black Panther was een regelrechte hit, dus was het eigenlijk een logisch gevolg dat er een tweede deel aan zat te komen. In het eerste deel zagen we hoofdrolspeler Chadwick Boseman de geniale rol van Black Panther vertolken.

In Black Panther: Wakanda Forever zien we wederom een spectaculaire strijd losbarsten, waarin koningin Ramonda (gespeeld door Angela Bassett) na de dood van Koning TChalla haar uiterste best doet om haar koningkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Ze wordt hierin bijgestaan door haar trouwe onderdanen. Ze moeten echter een moeilijke keuze maken om Wakanda te beschermen.

Trailer Black Panther: Wakanda Forever

In het tweede deel moet Koningin Ramonda namelijk noodgedwongen samenwerken met War Dog Nakia en Everett Ross, en moeten ze samen een manier verzinnen om Wakanda naar een veilige en zekere toekomst te kunnen leiden. Of dit helemaal goed gaat dat kunnen we dus vanaf morgen zien op Disney+. De streamingdienst zal de film dan wereldwijd beschikbaar stellen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Er zitten nog meer Marvel-films aan te komen dit jaar. Zo kunnen we vanaf 17 februari genieten van Ant-Man and The Wasp: Quantumania, The Marvels, en Guardians of the Galaxy Vol.III. Maar laten we eerst genieten van de spectaculaire actiescènes van de tweede Black Panther-film. Om jullie alvast warm te maken hebben we de trailer van de film hieronder geplaatst. Enjoy!

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.