Zomers weer opkomst 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zomers weer opkomst

Goed nieuws voor iedereen nog zit te wachten op het zonnetje; er is namelijk zomers weer opkomst! 

De zomer van 2021 gaat ongetwijfeld niet de boeken in als de mooiste zomer ooit, maar we mogen nu toch hopen op weer een paar mooie zomerse dagen. Na de frisse temperaturen en regenachtige dagen lijkt er nu warmer en droger weer aan te komen. En dat is goed nieuws voor alle zonliefhebbers in ons land! Het is alleen wel de vraag hoe lang we hier van kunnen genieten…

De week begint helaas nog wat wisselvallig en vooral maandag en dinsdag hoef je nog niet zomerse temperaturen verwachten. Aankomende woensdag lijkt dat beeld echter te veranderen, doordat er een hogedrukgebied aankomt. Hierdoor komt de atmosfeer in onze regio tot rust en dat levert droger en warmer weer op.

Als je van het zonnetje wilt genieten moet je zeker aankomende donderdag en vrijdag rood omcirkelen in je agenda, want op deze dagen kan het kwik zo maar eens rond de 25 graden komen.

Bekijk ook:
5 tips om sneller bruin te worden in de zon

Na het weekend ook mooi weer?

Het weer in het weekend en in de dagen daarna kan ook zo maar eens heel aangenaam worden, al is dat nog enigszins onzeker. Dat heeft alles te maken met de houdbaarheid van het aankomende hogedrukgebied. Als dit boven Europa blijft liggen, dan kunnen we nog langer genieten van het het mooie weer. Verwacht dan ook na het weekend nog temperaturen rond de 25 graden. Maar, het kan dus ook zijn dat het hogedrukgebied aan het eind van de week weer is verdwenen. En dan mogen we ook voorlopig afscheid nemen van het lekkere weer. Dus laten we maar even hopen dat dat niet gaat gebeuren!

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.