Zo krijg je een zomerse gloed op je huid tijdens de winterdagen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo krijg je een zomerse gloed op je huid tijdens de winterdagen

Het is herfst en dat betekent dat jouw zomerse kleurtje langzaam aan het verdwijnen is. Jammer, aangezien je dit tintje juist zo mooi vindt. De zonnebank is onverstandig, dus gelukkig kan je aan de slag met zelfbruiner. Zo kun jij je gehele lijf voorzien van een heerlijk zomerse tint.

Hoe gebruik ik het?

Als je nog nooit eerder zelfbruiner hebt gebruikt, dan is het lastig om te kiezen welke je moet kopen. Je kunt ervoor kiezen om zelfbruiner voor je gezicht aan te schaffen of voor je gehele lijf. Sommige zelfbruiners zijn alleen geschikt voor het gezicht, omdat het gezicht vaak een gevoelige huid heeft. Wanneer je op zoek bent naar een zelfbruiner voor de gehele huid is het daarom belangrijk om even te checken of deze ook geschikt is voor het gezicht. 

Hoe lang je zelfbruiner blijft zitten is afhankelijk van je huidtype en verzorging. Om strepen en oneffenheden te voorkomen zijn hier wat tips. Allereerst is het belangrijk dat je lichaam goed gereinigd is. Dit kan bijvoorbeeld door een lekkere scrub te gebruiken, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat de zelfbruiner langer blijft zitten zodat je extra kan genieten van een bruinere huid. 

Hierna kan je beginnen met het aanbrengen van de zelfbruiner. Het beste is om dit te doen met een daarvoor bedoelde washand. Smeer dit goed en gelijkmatig uit en wacht met aankleden tot je huid droog is. Vergeet als laatste je handen niet te wassen.

Bekijk ook:
10 tips om sneller bruin te worden

Zelfbruiners

Het assortiment aan zelfbruiners is groot en daarnaast zijn er veel varianten. Denk aan verschil in de formule, kleur, applicatie en prijs. Welke zelfbruiner het beste bij jou past is dus afhankelijk van wat je fijn vindt. 

Collistar Drops

Een van de beste zelfbruiners van het moment is Collistar. Voor het gezicht kun je de Collistar Face Magic Drops gebruiken. Je kunt de druppels gelijk op de huid aanbrengen of mengen met je dagcrème. Een flesje van 30ml kost 27,99 euro en is te koop bij Douglas en Ici Paris. 

Collistar Spray

De Magic Drops kun je goed combineren met de Collistar Self-Tanning Spray. De spray is makkelijk te gebruiken en droogt snel op de huid waardoor je je direct na gebruik kunt aankleden. De self-tanning spray kost 28,40 euro.

Kruidvat tanning drops

Vind je de Collistar Magic Drops toch te duur? Dan is de Kruidvat tanning drops de perfecte vervanging. Dit product is onderdeel van de Kruidvat Skin Science. Deze producten zijn ontwikkeld voor ieder huidtype en geven de huid een boost. Een tip is om deze drops te mengen met een dagcrème, om zo strepen te voorkomen. Vergeet hierbij niet de hals mee te nemen. Dit product kost 9,99 euro.

Lancaster olie

Een ander goed merk onder de zelfbruiners is Lancaster. Zij hebben zelfbruinende olie voor lichaam en gezicht. De olie is zacht en houdt de huid gehydrateerd en stralend. Daarnaast zorgt deze olie ervoor dat de natuurlijke bruine tint in de huid wordt opgebouwd, waardoor je langer van de kleur kan genieten. De olie kost 29,60 en is te koop bij onder anderen Douglas en Ici Paris. 

Bondi Sands Foam

De Bondi Sands zelfbruinende schuim koop je in de kleur light/medium, dark of ultra dark. Het schuim is licht en voelt zacht aan op de huid. De geur van kokos doet je denken aan de zomer. De Bosi Sands is het beste aan te brengen met een washandje. Zo kun je het evenredig verdelen over je gezicht en huid. Het flesje kost 18,39 en is te koop bij Douglas, ICI Paris of online. 

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.