Het populaire beautymerk Clay And Glow lanceert nieuwe zonnebrandcrème 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Het populaire beautymerk Clay And Glow lanceert nieuwe zonnebrandcrème

Het Nederlandse merk Clay And Glow biedt probleemoplossende producten voor de gevoelige huid aan. De oprichtster van dit merk, Julia Veer, kreeg zelf door huidproducten last van allerlei allergische reacties. Als antwoord hierop begon zij met het ontwikkelen van eigen producten. Producten die 100% vegan zijn en geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Door de jaren heen heeft Julia Veer een sublieme groei weten te bewerkstelligen. De producten van Clay And Glow zijn bij de ICI Paris XL filialen in Nederland, België en Luxemburg te koop, terwijl ook meerdere BN’ers de Clay And Glow producten gebruiken. Onder meer Monica Geuze en Kim Feenstra hebben vol lof over deze producten gesproken.

Clay And Glow heeft al geruime tijd een divers aanbod. Oogcrème, serum, maskers en dagcrèmes zijn enkele voorbeelden van populaire producten. Ook is het bij dit merk mogelijk om een complete set te kopen. Een set met daarin onder meer een gezichtsreiniger, een kleimasker, een gezichtsscrub, een dagcrème, een hoofdband en een washand.

Maar, Clay And Glow staat niet stil. Recent is dit populaire beautymerk namelijk met een nieuw product op de markt gekomen: zonnebrandcrème.

Het populaire beautymerk Clay And Glow lanceert nieuwe zonnebrandcrème 17

Bescherm waar je van houdt

Vind je het heerlijk om op een strandbedje lekker van het zonnetje te genieten? Dat is absoluut heerlijk, maar het is ook gevaarlijk. Het felle zonlicht is namelijk van grote, negatieve invloed op je huid. Om je huid perfect te beschermen, kun je kiezen voor de gloednieuwe Protecting Face Sunscreen SPF 30 van Clay And Glow.

Factor SPF 30

Bij deze zonnebrandcrème heeft Clay And Glow gekozen voor factor SP30. Dit betekent concreet dat de zonnebrandcrème je huid tegen twee soorten stralingen beschermt:

  • UVA straling: deze stralen zijn niet overdreven krachtig, maar dringen wel tot diep in de huid door.
  • UVB straling: deze stralen zijn krachtiger dan de UVA stralen, maar hebben wel een kortere ‘golf’. Ze dringen hierdoor minder diep de huid in.

Bescherming tegen blauw licht

Op een zonnige dag krijgt je huid met het nodige zonlicht te maken. Door deze zonnebrandcrème op te smeren, bescherm je je huid op de gewenste manier. Op een gemiddelde dag krijgt je gezichtshuid echter ook met een andere soort straling te maken: de straling van het blauwe licht van je smartphone of laptop.

Dit blauwe licht is ook van grote invloed op de huid. Om deze invloed tegen te gaan, heeft Clay And Glow gekozen voor een unieke Blue Light Defense formule. Deze formule beschermt de huid tegen het blauwe licht van de digitale apparaten. Geweldig en uniek!

Voor alle huidtypes geschikt

Met het uitgebreide aanbod van beautyproducten richt Clay And Glow zich op mensen met een gevoelige huid. De Protecting Face Sunscreen SPF 30 is echter voor alle huidtypes geschikt. Ook is deze zonnebrandcrème voor alle huidkleuren geschikt.

Deze zonnebrandcrème is 100% vegan en 100% dierproefvrij. De crème wordt bovendien in eigen land gemaakt.

Makkelijk aan te brengen

De zonnebrandcrème van Clay And Glow breng je makkelijk op je gezicht aan. Doe eerst deze crème op, laat de crème intrekken en breng vervolgens eventueel ander make-up op.

Voordat je deze crème gebruikt, is het advies om de flacon even goed tee schudden. Met name als je meerdere uren in de zon ligt, is het belangrijk om je gezichtshuid regelmatig in te smeren.

Het populaire beautymerk Clay And Glow lanceert nieuwe zonnebrandcrème 18

Combi deal

Spreekt de Protecting Face Sunscreen SPF 30 je aan? Logisch. Deze zonnebrandcrème doet zijn werk prima en biedt talloze extra’s aan.

Om je nóg meer van deze crème te kunnen laten genieten, heeft Clay And Glow voor een combi deal gezorgd. Je koopt nu deze crème in combinatie met het Avocado Masker en Vitamine C Serum voor slechts 95 euro. Voor dit bedrag bescherm en versterk je je gezichtshuid tot in perfectie!

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.