Inspiratie: 4x de meest trendy keukenapparaten van het moment 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Inspiratie: 4x de meest trendy keukenapparaten van het moment

Sta je graag in de keuken om de mooiste creaties op tafel te toveren? Dan gaat een portie inspiratie er bij jou waarschijnlijk wel in. En dat is dan ook precies wat we je gaan geven. We presenteren een aantal populaire keukenapparaten van het moment.

Gezond bakken met de airfryer

De airfryer is al een tijdje hip en heeft nog steeds niet aan populariteit verloren. Hiermee kun je gezondere frieten bakken. Maar dat niet alleen, want ook groente, vlees, vis en zelfs cake bereid je met dit apparaat binnen een mum van tijd. Wat de beste airfryer voor jou is? Ontdek de koopgids op DeBeste.com, waar ze je tips geven over waar je op kunt letten. Hierbij kun je denken aan grootte, vaatwasserbestendige onderdelen, aantal automatische bakprogramma’s en meegeleverde accessoires. De beste airfryers hebben zelfs een geurfilter, zodat je huis de rest van de avond niet meer naar frieten ruikt. Als dat niet ideaal is?!

Veilig in de keuken met een rookmelder

De rookmelder trendy? Jazeker, want op 1 juli 2022 ging de wet in dat je verplicht bent om een werkende rookmelder op iedere woonlaag te hebben. Dat gold eerder al voor nieuwbouwhuizen, maar geldt dus nu voor ieder huis. Goed om even te benadrukken, want als er ergens brand kan ontstaan is het wel de keuken. Voordat je het weet slaat er vlam in de pan. Heb jij nog niet op iedere woonlaag een rookmelder? Dan kun je hier je rookmelder kopen. Daarnaast raden we aan om eens per maand de werking te checken, want anders heb je er natuurlijk niets aan. Kies je voor de trendy slimme rookmelder? Dan krijg je zelfs via je app een melding indien het tijd is om de brandweer te bellen.

Bekijk ook:
Goedkoper boodschappen doen: deze 5 sites helpen besparen

Pulled pork maken met de kamado BBQ

We zijn natuurlijk al jaren gek op de barbecue. Maar een type BBQ dat de laatste tijd flink de markt heeft veroverd is de kamado. Dit is een soort ei-vorm van keramiek. Het voordeel? De warmte blijft er heel erg goed in hangen en je kunt de temperatuur uitstekend reguleren, anders dan bij een traditionele barbecue. Dat zorgt ervoor dat je er niet alleen een lekker speklapje op kunt maken, maar ook bijvoorbeeld pulled pork of spareribs uren kunt laten garen. En dat geeft de beste bite ever. Grote kans dat je voortaan ook in de winter zin hebt om te BBQ’en. Wij geven je geen ongelijk!

Zelf bruiswater maken met de SodaStream

Ben jij al bekend met de SodaStream? Dit is een apparaatje waarmee je kraanwater omtovert in bruiswater. Ben je dus gek op sparkling water en wil je op termijn geld besparen? Dan is dit een uitstekende aankoop. Scheelt je ook nog eens met het sjouwen van zware flessen in de supermarkt, of dat statiegeldbonnetje dat je weer eens vergeten bent in te leveren. Een extra aanvulling aan dit gave apparaat: je kunt er ook extra smaak aan toevoegen, zoals sinaasappel, zwarte bes of zelfs cola en 7Up smaak. Zo varieer je eindeloos met gezond water, wat wil je nog meer? Dit apparaat is overigens ook verkrijgbaar van andere merken en in de basis hebben ze allemaal de kwaliteit om kraanwater in bruiswater om te zetten.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.