in

Burger King legt uit hoe je zelf een whopper maakt in quarantainetijd

Le Whopper de la Quarantaine

TEA© / 123rf.com

Wordt je ook moe van dat thuis zitten en zou je graag naar de Burger King willen? Helaas zijn alle restaurants van Burger King in Nederland dicht vanwege het coronavirus, maar je kan wel zelf aan de slag om je eigen whopper te maken. Burger King heeft namelijk het recept gedeeld op social media zodat je thuis alsnog kan genieten van de beroemde whopper burger.

Le Whopper de la Quarantaine

Het initiatief komt van Burger King Frankrijk, zij zijn een samenwerking aangegaan met reclamebureau Buzzman voor een serie interactieve social media posts. De Franse variant van de whopper klinkt ook nog eens om te smullen: Le Whopper de la Quarantaine. Eén van de posts valt hieronder te bekijken, het enige wat je zelf mag ontdekken is hoe de whopper moet worden opgebouwd.

https://twitter.com/BurgerKingFR/status/1244552477153865729

Maar er komt meer. Via het Twitter account van Buzzman zullen, in eerste instantie, ook recepten van andere burgers van Burger King worden gedeeld. Kortom, even goed in de gaten houden dus.

Bekijk ook:
Vrouw gaat viral op TikTok met verhaal over hoe ze lintwormen kreeg door het eten van voorverpakte salades

Campagne van McDonald’s

Topbedrijven halen in deze tijd alles uit de kast om solidariteit te tonen rondom de coronacrisis. Elk bedrijf doet dit geheel op zijn eigen manier. Zo ook McDonald’s, met het nieuwe logo wilt fastfoodketen duidelijk maken dat sociale afstand juist nu even belangrijk is. Deze campagne werd op social media minder gewaardeerd dan de bovenstaande campagne van Burger King. Wat betreft creativiteit is dat ook misschien wel een beetje terecht.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Sterft de stadsduif straks van de honger?

      Twee veroordeelde moordenaars vermist, politie vraagt hulp