Burger King legt uit hoe je zelf een whopper maakt in quarantainetijd 14
TEA© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Burger King legt uit hoe je zelf een whopper maakt in quarantainetijd

Wordt je ook moe van dat thuis zitten en zou je graag naar de Burger King willen? Helaas zijn alle restaurants van Burger King in Nederland dicht vanwege het coronavirus, maar je kan wel zelf aan de slag om je eigen whopper te maken. Burger King heeft namelijk het recept gedeeld op social media zodat je thuis alsnog kan genieten van de beroemde whopper burger.

Le Whopper de la Quarantaine

Het initiatief komt van Burger King Frankrijk, zij zijn een samenwerking aangegaan met reclamebureau Buzzman voor een serie interactieve social media posts. De Franse variant van de whopper klinkt ook nog eens om te smullen: Le Whopper de la Quarantaine. Eén van de posts valt hieronder te bekijken, het enige wat je zelf mag ontdekken is hoe de whopper moet worden opgebouwd.

Maar er komt meer. Via het Twitter account van Buzzman zullen, in eerste instantie, ook recepten van andere burgers van Burger King worden gedeeld. Kortom, even goed in de gaten houden dus.

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 must have cocktailrecepten voor deze zomer!

Campagne van McDonald's

Topbedrijven halen in deze tijd alles uit de kast om solidariteit te tonen rondom de coronacrisis. Elk bedrijf doet dit geheel op zijn eigen manier. Zo ook McDonald’s, met het nieuwe logo wilt fastfoodketen duidelijk maken dat sociale afstand juist nu even belangrijk is. Deze campagne werd op social media minder gewaardeerd dan de bovenstaande campagne van Burger King. Wat betreft creativiteit is dat ook misschien wel een beetje terecht.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.