Twee veroordeelde moordenaars vermist, politie vraagt hulp 12
Opsporing Verzocht
Saved Read later
Deel dit bericht

Twee veroordeelde moordenaars vermist, politie vraagt hulp

Het is de taak van de politie om de straten zo veilig mogelijk te houden. Daarbij hebben zij op dit moment jullie hulp nodig. Vorige week donderdag werden er twee mannen veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf, maar zij zijn nu spoorloos. Zij zijn beide veroordeeld voor moord. Sommige mensen die de media goed volgen zullen hen kennen als ‘de flatspringers'.

Opsporing verzocht

In het programma opsporing verzocht werd gisteravond opgeroepen om de Opsporingstiplijn te bellen als je denkt dat je hun gezien hebt. Ook als je een vermoeden hebt te weten van wie zij hulp krijgen om onder te duiken, mag je gerust de telefoon oppakken. Benader de mannen vooral niet zelf, ze zijn vuurwapengevaarlijk.

Vrij in afwachting van rechtszaak

De mannen zijn veroordeeld voor de moord die begin 2018 plaatsvond in een appartement. Het OM heeft dezelfde straf geëist als de opgelegde straf. De mannen hebben sinds 2018 anderhalf jaar in de gevangenis gezeten, maar mochten vorig jaar oktober weer vrij komen in afwachting van de rechtszaak. Toen de politie de flat, waar zij de moord pleegde, binnenviel, probeerden de mannen te vluchten door van de derde verdieping te springen. Zij hebben daarbij verwonding opgelopen. Zo zijn zij aan de naam ‘flatspringers' gekomen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.