Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Gaby Blaaser koelt af onder douche in doorzichtige bikini

Gaby Blaaser zien we op Instagram vooral op de meest zonnige locaties terwijl ze haar zongebruinde huid aan het bijwerken is. In de video die ze onlangs deelde is ze echter aan het afkoelen onder een douche. Wij krijgen het hier warm van, dus besloten we even om de schaduw op te zoeken terwijl we hier aandacht aan besteden.

Model en influencer

We kennen Gaby Blaaser vooral vanwege haar rolletjes in de soapserie Onderweg naar Morgen en als felbegeerde vrijgezelle meid in realityshow The Bachelorette. De 36-jarige blondine weet echter ook een hoop fans op social-media aan haar rondborstige persoonlijkheid te binden. Ze is mateloos populair, en wij weten wel waarom, want de verleidelijke foto's liegen er niet om.

In de Instagram-post die ze onlangs plaatste maakt ze reclame voor een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt. Dat doet ze op een gehydrateerde manier waar wij even bij zijn blijven hangen. Onder de douche en met een doordrenkte bikini weet ze goed de aandacht op zichzelf te vestigen. Het is niet de eerste keer dat ze ons weet te verbazen. We hebben de video onder dit artikel geplaatst.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Gaby Blaaser koelt af onder de douche op Instagram

De aantrekkelijke blondine weet dus wederom hoe ze zichzelf in de schijnwerpers moet zetten. Ze plaatst wel vaker foto's en filmpjes waarin ze krappe bikini's draagt, maar het onderstaande filmpje past zeker in onze top 3. Gaby reist van de ene zonnige plek naar de andere. Ze weet haar volgers op Instagram goed op de hoogte te houden van haar jaloersmakende reizen.

We hebben uiteraard de tijd genomen om wat extra aandacht aan de blonde influencer te schenken, dus hebben we een kijkje genomen op haar social-media accounts. Haar instagram-account staat vol met heerlijke foto's, dus hebben we een selectie gemaakt en deze onder de douche-video geplaatst. Gaby is prachtig, en we hopen dat ze nog veel blijft reizen en de foto's van haar avonturen op Instagram blijft plaatsen.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.