Lange Frans werd aangehouden op Schiphol
Saved Read later
Deel dit bericht

Hierom werd Lange Frans aangehouden

Rapper Lange Frans (41 jaar) heeft bekend gemaakt aan Shownieuws dat hij eind oktober werd aangehouden. Dit gebeurde voor het Nederlandse vliegveld Schiphol. Volgens de rapper zou de aanleiding van de aanhouding “aangedikt” zijn. De medewerker die bij het incident betrokken was heeft letsel opgelopen en deed daarom aangifte tegen de Nederlandse rapper.

Illegaal op de busbaan

De aanleiding van de aanhouding begon op de busbaan. De rapper reed met zijn auto over de busbaan van Schiphol en hier was het personeel niet blij mee. Eén van de verkeersregelaars wees Lange Frans erop dat hij over de busbaan reed – die vanzelfsprekend alleen voor bussen is bedoeld.

De rapper verklaarde tegenover Shownieuws dat hij alles behalve vriendelijk werd aangesproken. Vervolgens zou de medewerker ervoor gezorgd hebben, dat de passagier van Frans niet kon instappen. Dit leek de druppel voor de rapper te zijn en hij besloot om uit te stappen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Lange Frans geduwd?

Om de weg vrij te maken stapte Lange Frans uit zijn auto en zou hij de verkeersregelaar – naar eigen zeggen – slechts een klein duwtje opzij hebben gegeven. De medewerkers verklaard echter iets anders en zegt dat de rapper hem hard opzij duwde, waardoor hij vervolgens hard op de grond viel en verwondingen opliep.

De rapper kan zich niet vinden in deze verklaring en vindt deze zwaar “overdreven en aangedikt.” Gezien de verwondingen van de medewerker, heeft hij besloten om aangifte te doen tegen Lange Frans. Volgens de rapper zou de aangifte te maken hebben met zijn “veelbesproken uitspraken en reputatie binnen de media”.

Frans maakt zich echter geen zorgen om de aangifte en heeft veel vertrouwen in de vervolgstappen. Hoe de aanhouding verder afliep, dat is niet bekend. Shownieuws heeft de Marechaussee gevraagd om te reageren op het incident, maar hier is verder geen reactie op gekomen.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

De rapper raakte  2 jaar geleden al in opspraak door de uitspraken die hij deed. YouTube nam toen een drastische beslissing en verwijdere zijn persoonlijke YouTube-kanaal. Ook is zijn muziek niet meer te vinden op het platform.

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.