Saved Read later
Deel dit bericht

Jutta Leerdam in bikini zaagt jouw werkweek doormidden

Het was even vechten, maar de strijd is halverwege. De zaag zit weer in de week en daar moet beweging in komen.We hebben daar iemand met conditie voor nodig, en niemand minder dan sportvrouw Jutta Leerdam gaat ons helpen om de eindstreep te halen. Gelukkig heeft de knappe schaatsster haar schaatspak verruilt voor een paar prachtige bikini’s.

De ijskoningin die harten laat smelten

De 23-jarige Jutta Leerdam staat aan de top van de internationale schaatswereld en daar mogen we best even wat aandacht aan besteden. Ze traint keihard om aan deze top te kunnen staan, en daar kunnen we niets anders dan respect voor hebben. Gelukkig neemt ze regelmatig de tijd om even bij te tanken op een tropisch strand, waar we haar afgetrainde lichaam in bikini kunnen bewonderen.

De blondine ziet er fantastisch uit, dus we zijn blij vereerd dat ze haar beste bikini heeft aangetrokken om ons te helpen bij het doormidden zagen van de werkweek. Als iemand weet hoe het is om vliegensvlug de eindstreep te halen dan is het Jutta wel, dus dankzij haar komen we steeds een stukje sneller bij het weekend. Misschien wil Monica Geuze ook wel weer een handje helpen.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Jutta Leerdam zaagt de week doormidden

Nu het schaatsseizoen weer op het punt staat om te beginnen is de knappe topsporter weer hard aan het trainen om de beste op het ijs te worden. We kunnen aan haar prachtige figuur zien dat ze in topconditie is, en daar zijn we als Hollanders best wel trots op. Ze wist ook al hoge ogen te gooien op de recente Olympische Winterspelen, toen wist ze zichzelf met haar prestaties definitief op de kaart te zetten.

Gelukkig helpt ze ons nu om het einde van de werkweek te halen, want die wekker klinkt een stuk harder als het buiten kouder en donkerder is. Wees niet getreurd, na vandaag is het einde in zicht, en kunnen we gestaag naar het weekend toe werken. Nog even volhouden dus. Om het wat draaglijker te maken hebben we hieronder de mooiste foto’s van de inspirerende en beeldschone Jutta Leerdam geplaatst.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.