Saved Read later
Deel dit bericht

Door deze 7 vrouwen op Instagram krijg je ruzie met je vriendin

We zijn inmiddels het jaar 2023 ingeknald, en dat doen we met de beste wensen en voornemens. De oliebollen hebben we verruild voor smoothies, onze sigaretten voor snoepwortels, en de glazen bier voor vruchtensap. Maar niet alle verleidingen zijn zomaar de deur uit te bonjouren, want er lopen ook volgend jaar vele mooie vrouwen rond. Wij hebben er 10 op een rijtje gezet.

1. Yolanthe Cabau

Onze eigen Yolanthe Cabau is uiteraard een van de eerste vrouwen die bij ons opkomt. De aantrekkelijke brunette weet het hoofd van mannen al jaren op hol te brengen, en we verwachten dat ze dit in 2023 ook gaat doen.

2. Grace Boor

De Amerikaanse Grace Boor weet als geen ander hoe ze het beste uit Instagram moet halen, en dus ook jouw aandacht zonder moeite vast weet te houden. In 2023 zal ze zeker op jouw tijdlijn voorbijkomen, dus klik op de volgknop.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

3. Sylvana IJsselmuiden

De knappe Sylvana IJsselmuiden is de blondine die je niet wilt missen in 2023. Ze wordt vaak vergeleken met de Tatjana Simic van vroeger, en dat is niet geheel onterecht, want ze heeft een paar pluspunten waar elke buurman wel blij van zou worden.

4. Sommer Ray

We gaan terug naar Amerika, want daar weet Sommer Ray de temperaturen flink te laten stijgen. Ze is uitermate populair op social media , en wij kunnen wel zien waarom dat zo is. Wil je ruzie thuis? Ram dan keihard op die volgknop.

5. Fiona Barron

Mexicaanse vrouwen weten hoe ze een feestje moeten bouwen, en dat zal in dit nieuwe jaar ongetwijfeld gebeuren. Deze mooie brunette wil je niet in de buurt hebben, althans, niet als je vriendin erbij is, want dat wordt ongetwijfeld oorlog.

6. Victoria Fuglsang

Denemarken is niet alleen het land van LEGO, maar ook het vaderland van de rondborstige Victoria Fuglsang. Deze blonde schoonheid is de aantrekkelijke belichaming van Scandinavië, en weet precies hoe ze haar grote kwaliteiten moet etaleren.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

7. Lisa Del Piero

De Duitse Lisa Del Piero is een fitgirl die haar billen tot in perfectie heeft weten te vormen. De rest van haar prachtige lichaam is overigens ook pure eyecandy. Deze bloedmooie meid is een heerlijk gevaar voor je relatie.

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.