Bekende darter komt met koptelefoon op
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze bekende darter speelde met een koptelefoon op en dit is de reden

Heb je weleens een sportwedstrijd gespeeld? Dan herken je vast de psychologische valkuilen. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met prestatiedruk, winst en soms ook met verlies. Maar dat het aanwezige publiek een uitdaging vormt? Daar hou je natuurlijk geen rekening mee. Voormalig wereldkampioen en bekende darter Gerwyn Price had er zelfs zo’n last van, dat hij na de break het podium opkwam met een koptelefoon.

Bekende darter uitgefloten

Op Nieuwjaarsdag troffen Gerwyn Price en Gabriel Clemens elkaar voor het WK Darts 2023. Price ‘The Iceman’ is geen lieveling van het publiek en dat werd op 1 januari op een pijnlijke manier duidelijk gemaakt. De bekende darter is de voorgaande jaren verschillende keren uitgejoeld tijdens zijn opkomst en dat is tijdens zijn recente walk-on opnieuw gebeurd.

Ook tijdens de wedstrijd stopte het joelen niet. Tijdens vrijwel iedere worp van Price werd er luidkeels “BOE” geroepen en gefloten. Gerwyn leek er op een gegeven moment helemaal klaar mee te zijn en kwam na de break met een opvallend hulpstuk terug het podium op.

Niet geholpen

In plaats van subtiele oordopjes te gebruiken, kwam Price terug met een grote koptelefoon op. Dit hulpstuk zou het geproduceerde geluid van het publiek moeten dempen, zodat de bekende darter zich verder kon richten op zijn wedstrijd. Het was een moedige poging, maar het mocht uiteindelijk niet baten.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Price verloor namelijk met 5-1 van de Duitse Clemens en daarmee is zijn WK officieel ten einde. Na de wedstrijd verscheen Gerwyn zichtbaar emotioneel voor de camera en dat is natuurlijk niet vreemd. De darter weet nog niet zeker of hij ooit nog een WK wil spelen. Tot nu toe kunnen we er alleen vanuit gaan dat hij reageerde vanuit zijn emotie. Concrete plannen om te stoppen zijn er namelijk niet en het is dus afwachten wanneer Price opnieuw op het podium verschijnt.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.