Teenage Mutant Ninja Turtles
Saved Read later
Deel dit bericht

Paramount dropt waanzinnige trailer van nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-film

Wie in de jaren ‘90 is opgegroeid heeft ongetwijfeld gekeken naar de Teenage Mutant Ninja Turtles op televisie. De Turtles hebben een hele generatie kinderen uit die tijd bezig gehouden, en waren mateloos populair. Paramount Pictures heeft nu een trailer onthult, want de Turtles zijn terug! Maar dan wel gecreëerd met de animaties van nu.

Teenage Mutant Ninja Turtles

De kinderen van toen zijn nu in de veertig, maar zullen zeker enthousiast worden van dit nieuws, en zullen een melancholisch traantje wegpinken. De Turtles zijn weer tot leven gebracht in een nieuwe film, en krijgt nu al lovende reacties door filmcritici vanwege de verbluffende animaties. Al onze helden zijn terug, inclusief de meester van de Turtles; Splinter, de gemuteerde rat.

In Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem willen de Turtles geaccepteerd worden als normale tieners in de straten van New York, en plegen heldhaftige daden om de harten van de inwoners te winnen. Ze moeten echter flink aan de bak als ze een misdaadsyndicaat moeten ontmantelen dat bestaat uit een leger mutanten. Ze worden hierin bijgestaan door de knappe April O’Neil. De stemacteurs die hebben meegewerkt aan de film zijn niet de minsten.

Trailer en releasedatum

De stemmen van de Turtles; Donatello, Michelangelo, Leonardo en Raphael worden ingesproken door respectievelijk Micah Abbey, Shamon Brown Jr, Nicolas Cantu, en Brady Noon. De stem van Splinter wordt ingesproken door Jackie Chan. We kunnen rapper Ice Cube horen, die de stem van Superfly in heeft gesproken, en ook Post malone deed een duit in het zakje als de stem van Ray Fillet.

De film verschijnt op 9 april 2023 in de Nederlandse bioscopen. Het zal ons niet verbazen als er een hoop veertigers met hun kinderen naar de film gaan, want de Teenage Mutant Ninja Turtles brengen toch wat herinneringen terug. Om jullie alvast warm te maken voor deze spectaculaire film hebben we hieronder alvast de officiële trailer klaargezet.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Er komen binnenkort nog meer gave films aan. Check hier de trailer van horrorfilm The Pope's Exorcist.
Kijk ook: Deze 10 bioscoopfilms wil je zien in 2023.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.