Saved Read later
Deel dit bericht

Jennifer Lopez doodt de tijd met uitdagende fotoshoot in lingerie

Jennifer lopez is inmiddels een prachtige vrouw van 53 jaar, maar dat zou je niet zeggen als je haar ziet. Het lijkt alsof ze geen dag ouder wordt, want de lingerieshoot die ze met haar volgers op Instagram deelt is werkelijk verbazingwekkend. ‘Jenny from the Block’ zorgt goed voor zichzelf, en dat is duidelijk te zien. Laten we deze knappe latina eens even van dichtbij bekijken.

Samenwerking met lingeriemerk

Jennifer Lopez heeft op social media duidelijk gemaakt dat ze een samenwerking is aangegaan met Intimissimi, een lingeriemerk dat wel vaker samenwerkt met aantrekkelijke vrouwen. Meestal zijn deze dames een stuk jonger, maar in het geval maakt het bedrijf een terechte uitzondering door de 53-jarige zangeres hun setjes te laten dragen. In de Instagram-post staat te lezen dat ze ambassadeur van Intimissimi is geworden.

We zagen eerder Gaby Blaaser in lingerie voorbij komen. Zij heeft 407.000 volgers op Instagram. Jennifer Lopez heeft er maar liefst 236 miljoen, dus met haar gigantische fanbase en afgetrainde lichaam is zijn de uitgelezen vrouw die het lingeriemerk kan vertegenwoordigen. De samenwerking wordt door honderdduizenden mensen toegejuicht, en terecht, want ze ziet er fantastisch uit in de setjes.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Jennifer Lopez straalt in lingerie op Instagram

Op de bewuste Instagram-post zien we de aantrekkelijke latina poseren in een roze setje van het merk, en heeft duidelijk plezier in de fotoshoot. We weten uiteraard niet hoeveel ze verdient met het promoten van het merk, maar een superster van haar kaliber zal zonder twijfel een flink aantal nullen achter een cijfer mogen plakken. Jlo laat opnieuw zien dat Vadertje Tijd geen vat op haar heeft, en Moeder Natuur haar volop verzorgt.

Het is bekend dat de zangeres/actrice goed voor zichzelf zorgt. Ze sport veel en eet gezond. Dit zien we terug aan haar frisse uitstraling en haar afgetrainde lichaam. Jennifer staat al decennia aan de top van het sterrendom van entertainment, en weet telkens weer verbazing te wekken met haar prachtige uiterlijk. We hebben een reeks foto’s van haar onder de lingerie-foto gezet, want we kunnen geen genoeg van haar krijgen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.