The Pope's Exorcist
Saved Read later
Deel dit bericht

The Pope’s Exorcist: eerste trailer met Russel Crowe is huiveringwekkend

Sony Pictures heeft de eerste volledige trailer van horrorfilm The Pope’s Exorcist naar buiten gebracht. Deze biografische film heeft een R-rating (niet geschikt voor leeftijden onder 18 jaar) ontvangen, en zal volgens de producent een ‘vrij heftige film’ worden. Russell Crowe vertolkt de hoofdrol, en kruipt in de huid van pater Gabriele Amorth. Deze priester heeft echt bestaan en heeft ook echt duiveluitdrijvingen uitgevoerd.

Russell Crowe als pater Gabriele Amorth

The Pope’s Exorcist is een biografische film over Pater Gabriele Amorth. Deze priester was zijn hele leven de hoofdpriester van het Vaticaan, en deed tijdens zijn leven duizenden duiveluitdrijvingen. De film is volledig gebaseerd op de memoires die de priester maakte tijdens de vele uitdrijvingen. Hij schreef zijn strijd tegen Satan en demonen tot in de kleinste details op.

Russel Crowe kruipt dus in de huid van Amorth. De acteur heeft een indrukwekkende staat van dienst, en heeft volgens de producenten weer een glansrijke rol vervult. Crowe won in 2001 een Academy Award voor zijn geniale rol in de film Gladiator. In The Pope’s Exorcist geeft de acteur gestalte aan de priester. De geestelijke overleed in 2016 op 91-jarige leeftijd.

Trailer en Releasedatum The pope’s Exorcist

In de film neemt Gabriele Amorth het op tegen het kwaad dat bezit heeft genomen van een jongen. De priester onderzoekt de bezetenheid, maar stuit op een samenzwering dat al eeuwen door het vaticaan verborgen wordt gehouden. Zijn trouw aan het Vaticaan wordt op de proef gesteld terwijl hij de jongen probeert te verlossen van de demon die bezit heeft genomen van zijn lichaam.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

De regie is verzorgd door Julius Avery (Overlord 2018). In de film zien we Russell Crowe dus als pater Gabriele Amorth. We zien daarnaast ook acteurs Ralph Ineson, Franco Nero, en Alex Essoe in de film. The Pope’s Exorcist is vanaf 13 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Om alvast een idee te geven over de ijzingwekkende inhoud van de film hebben we de complete trailer hieronder klaargezet.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.