Top 3 “Must See” films op Netflix 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 3 “Must See” films op Netflix

Op Netflix kan een film of een serie uitkiezen een moeilijke opgave zijn. Alle films worden namelijk netjes voor je in een rijtje gezet om uit te kiezen, maar juist omdat dit het geval is weet jij soms niet welke je moet kiezen. Ik zet hierbij 3 films voor je op een rijtje die je zeker moet bekijken. Hopelijk wordt het stukken makkelijker om te kiezen nadat je dit gelezen hebt.

Tal Grass

Tall Grass gaat een over een weiland langs een hoofdweg die heel erg behekst is met duistere machten. Het gras van het weiland is zo hoog dat als je eenmaal erin ben je niet meer in staat ben om de hoofdweg te zien en nog minder de weg naar de hoofdweg te vinden. Inderdaad, eenmaal in het weiland betekent voor altijd in het weiland, er is geen weg meer terug.

Midden in het weiland bevindt zich een enorme rots. Deze rots geef je kennis over het weiland , maar aan de andere kant wordt je ook deel van het bos, je vindt de weg dan wel terug naar de hoofdweg maar je verlaat het weiland niet, nog mooier je blijft voor altijd in. Door je handen op de rots te plaatsen signeer je het contract die je voor eeuwig met het weiland zal verbinden. Het verhaal begint met een broer en een zwangere zus die onderweg zijn met de auto. Op een gegeven moment moest de zus overgeven langs de weg precies waar het weiland stond. Zij hoorde een stem van een jochie die verdwaald leek te zijn in dat weiland. Toen zij haar broer vroeg of hij de stem ook hoorde, waren ze beide van mening dat ze op zoek moesten gaan naar die kleine jochie. Dat zou het begin zijn van alle ellende…ben je benieuwd hoe het allemaal eindigt neem zeker de tijd om naar Tall Grass te kijken!

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Eli

Eli is een jongen die te kampen heeft met een zeldzame ziekte. Na ettelijke pogingen om hulp te zoeken voor Eli komen de ouders van Eli, bij een speciale dokter die praktijk houdt in een afgelegen wijk. Eli moet daar samen met zijn ouders een tijdje verblijven om hem te laten behandelen van zijn ziekte. Maar al gauw merkt Eli op dat niet alles in orde is in de omgeving waar hij moet slapen. Het was de bedoeling dat Eli 3 behandelingen moest ondergaan om af te komen van zijn zeldzame aandoening, maar het wordt steeds slechter met Eli zijn toestand, in plaats van te herstellen ziet Eli er veel slechter uit na elke behandeling.

Eli komt op een gegeven moment in contact met een meisje die van de buurt is, zij geeft aan Eli te kennen dat Eli’s voorganger allemaal zijn komen te sterven. Dat was het moment dat Eli stiekem op onderzoek gegaan is en hij kwam erachter dat hij zou sterven na zijn laatste behandeling. Eli laat dit niet zo liggen en opent de aanval…kijk naar de film Eli op netflix om te zien hoe het allemaal eindigt!

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Fractured

Fractured gaat over een vader die in het verleden zijn zwangere vrouw inclusief het ongeboren kind moest verliezen in een aanrijding. Na dit gebeuren kreeg hij een dochter met een andere vrouw, waarvan die relatie min of meer op losse schroeven stond. Tijdens een tussenstop bij een pompstation in een afgelegen district komt zijn dochter te vallen op haar hoofd. Vanaf dat moment loopt alles niet meer goed en blijkt dat de dood van zijn zwangere vrouw hem nog steeds achtervolgd en dat hij te maken krijgt met een ziekenhuis die bezig is met de handel in menselijke organen. Kijk naar Fractured om zelf te zien hoe alles eindigt!

Bekijk ook:

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.