Saved Read later
Deel dit bericht

Sarah Salah is het nieuwste liefje van André Hazes

Dat het turbulente liefdesleven van André Hazes geen einde kent blijkt wel uit de berichten dat hij naar verluid al maanden aan het scharrelen is met ene Sarah Salah, een bloedmooie influencer die wel heel erg lijkt op zijn ex-vriendin Sarah van Soelen. Juicekanalen smullen van het nieuws, en hebben foto’s online geplaatst van zijn vermeende nieuwe vriendin.

Nieuwe vriendin André Hazes

De veelbesproken volkszanger is sinds de bekendmaking van zijn comeback het onderwerp van gesprek, dat heeft uiteraard ook te maken met het feit dat hij binnenkort te zien is in zijn nieuwe documentaire op Videoland, waar hij volgens berichten maar liefst 800.000 euro voor heeft gekregen. Hij zal zijn muzikale comeback maken in maart 2023 tijdens Holland Zingt Hazes.

Voor de verse start in zijn leven heeft hij ook een nieuwe vriendin van zijn hengel gehaald. Hij heeft Sarah Salah in augustus ontmoet in de Harbour Club in Vinkeveen, waarna de twee ook nog samen in een vliegtuig naar Dubai gespot, zo konden we zien op het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer. De Marokkaans-Egyptische Sarah woont in Amsterdam en heeft een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Sarah Salah en André Hazes

Sarah Salah heeft haar Instagram-account op privé staan, en ze heeft nog niet zoveel volgers, maar één daarvan is André Hazes, dus we verwachten dat er massaal volgers bij gaan komen. De brunette is een prachtige verschijning, een dame die perfect in het beeld van Hazes past. Het vermoeden bestaat dat de volkszanger zelf het nieuws naar buiten heeft laten komen omdat zijn documentaire vanaf 20 oktober te zien is.

De andere Sarah die we kennen in combinatie met Hazes, Sarah van Soelen, heeft via een advocaat tevergeefs geprobeerd om uit de opnames van de docu te worden geknipt. Ook Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje zal in het programma te zien zijn. De nieuwe Sarah in zijn leven zal hoogstwaarschijnlijk niet te zien zijn, maar we sluiten een vervolg op zijn docu ook niet uit, dus wie weet.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.