André Hazes
Saved Read later
Deel dit bericht

Zoveel geld loopt André Hazes op dit moment mis

André Hazes en Monique Westenberg liggen op dit moment zwaar onder vuur omdat ze nepnieuws zouden verspreiden. André loopt flink wat geld mis nu hij het even rustiger aan doet, en dat moet gecompenseerd worden. Maar hoeveel geld loopt André eigenlijk mis? We zochten het uit.

André en Monique spelen spelletje met de media

Er komen weinig tot geen inkomsten binnen bij André Hazes. Zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg was al vaker het onderwerp van gesprek, maar nu blijkt ze ook mee te doen aan een spelletje met de media. Ze was namelijk op vakantie geweest, en hield bij hoog en laag vol dat zij en André niet zijn herenigd op liefdesgebied.

Weekblad privé stuurde een heus spionage team naar Amerika om bewijs te verzamelen dat de twee weer samen zijn. Er zouden afspraken met RTL’s Videoland zijn gemaakt waar ze 250.000 euro aan over zouden houden. Ze werden innig in elkaars armen gespot, dus heeft Monique gelogen. Dat veroorzaakte een rel onder fans. De twee werden ‘op geld beluste hypocrieten’ genoemd. Nou zeg.. Die paar ton?

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Zoveel geld loopt André Hazes mis

Het nieuws van de hereniging tussen de twee uitgekookte BN’ers moest geheim blijven omdat er een nieuwe documentaire over het stel uit gaat komen. Ze kunnen het geld goed gebruiken, want André treed voorlopig niet meer op, en dat voelt hij in zijn portemonnee, want hij verdiende lekker met zijn bezigheden als zanger. Volgens zijn management neemt hij de rest van het jaar ook nog vrij, maar er moet wel geld worden binnengeharkt.

André Hazes verdiende namelijk 19.500 euro per optreden, en dat moest je neertellen voor een half uurtje. Het feit dat hij nu niet op het podium staat kost hem al gauw 200.000 euro per maand, dat zal er flink even inhakken. Als we alles bij elkaar optellen dan is hij aan het eind van het jaar 6 miljoen euro armer. Dan is het toch heerlijk als je even kunt cashen met een in elkaar gedraaide realitysoap? Monique staat in ieder geval weer aan zijn zijde, met haar gelakte nageltjes in zijn broekzak.

Bekijk ook:
Koopkracht in 2024: zoveel gaan de armsten in Nederland er dit jaar op achteruit

André Hazes verkoopt zijn leven

Als je een bekende Nederlander bent dan kijken mensen graag achter de schermen. Dat weet Hazes ook, dus heeft hij een draaiboek in elkaar gezet en een comeback aangekondigd. Gooi daar een snufje Monique bovenop en je hebt het recept voor een documentaire waar mensen van smullen. Fans zeggen dat André ‘zijn leven maakt, en verkoopt’ zoals bij de script van een film betreft. Zou hij in Amerika tips hebben gehad van de Kardashians?

Hoe dan ook, de soap omtrent zijn hereniging met knipperlicht-liefde Monique gaat nog een staartje krijgen, want fans zijn woedend over de misleiding dat hun ten deel is gevallen. Misschien zien we hem binnenkort wel weer lekker bij schnabbelen in een reclame. Want de Naam Hazes is er eentje om uit te melken. Daar weet moeder Rachel Hazes alles van. We houden jullie uiteraard op de hoogte omtrent de ontwikkelingen, dus hou de website in de gaten.

 

 

 

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.