in

Winkeldief wordt gek!

Dat is pas emotioneel winkelen

Winkeldiefstal is van alle tijden. Soms hebben mensen het geld niet om zich iets te veroorloven en nemen dan de sprong in de criminele vijver van de winkeldieven. Maar het is een kunst om de kant te halen zonder gezien te worden, soms worden ze betrapt, en dat is balen. Hoe ga je hiermee om? Laat je je rustig afvoeren en neem je je verlies? Of vecht je als een tijger om te ontsnappen uit een verschrikkelijke beschamende situatie. De vrouw in dit filmpje koos voor het laatste.

Wat de vrouw in deze video heeft gestolen weten we niet, maar ze heeft het blijkbaar hard nodig. Zijn het tampons? Of condooms met een fruitsmaakje? Misschien is ze verslaafd aan neusspray, wie zal het zeggen. De medewerker van de winkel probeert rustig te blijven, maar we geven hem geen ongelijk als hij haar de vloer laat kussen. Deze winkeldievegge is vastbesloten om de winkel te verlaten met haar tasje met gestolen goederen, en dat zullen ze daar weten ook.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ss-bewaker veroordeeld

Oud-concentratiekampbewaker (93) veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraf

Dit zijn de rijkste Nederlanders