Winkeldief wordt gek! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Winkeldief wordt gek!

Winkeldiefstal is van alle tijden. Soms hebben mensen het geld niet om zich iets te veroorloven en nemen dan de sprong in de criminele vijver van de winkeldieven. Maar het is een kunst om de kant te halen zonder gezien te worden, soms worden ze betrapt, en dat is balen. Hoe ga je hiermee om? Laat je je rustig afvoeren en neem je je verlies? Of vecht je als een tijger om te ontsnappen uit een verschrikkelijke beschamende situatie. De vrouw in dit filmpje koos voor het laatste.

Wat de vrouw in deze video heeft gestolen weten we niet, maar ze heeft het blijkbaar hard nodig. Zijn het tampons? Of condooms met een fruitsmaakje? Misschien is ze verslaafd aan neusspray, wie zal het zeggen. De medewerker van de winkel probeert rustig te blijven, maar we geven hem geen ongelijk als hij haar de vloer laat kussen. Deze winkeldievegge is vastbesloten om de winkel te verlaten met haar tasje met gestolen goederen, en dat zullen ze daar weten ook.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.