Peter Pan
Saved Read later
Deel dit bericht

Peter Pan & Wendy: Disney+ onthult spectaculaire trailer

Disney+ heeft de spectaculaire trailer onthuld van Peter Pan & Wendy, een spectaculair verhaal waar we allemaal mee zijn opgegroeid. Het Disney-verhaal is in het verleden al meerdere keren verfilmd, maar dankzij de huidige animaties en computertechnieken vliegt Peter Pan zoals nooit tevoren. Wij vlogen even mee naar Nooitgedachtland om dit sprookje nader te bekijken.

Peter Pan & Wendy op Disney+

We kunnen het verhaal wel dromen, en dat is maar goed ook, want we kunnen geen genoeg krijgen van dit soort fantastische verhalen. Er zijn wat kleine details die opvallen als we dit verhaal onder de loep nemen. In Peter Pan & Wendy lijkt de focus meer op Wendy te liggen, iets dat het verhaal een verrassende twist geeft. In het verhaal wordt Wendy Darling geïntroduceerd, deze rol wordt vertolkt door actrice Ever Gabo Anderson.

Wendy Darling is bang om haar ouderlijke huis achter zich te laten, totdat ze Peter Pan (gespeeld door Alexander Molony) ontmoet. Hij neemt haar mee naar Nooitgedachtland, een wonderlijke wereld waar de tijd stil lijkt te staan. Samen met Tinkerbell (gespeeld door Yara Shahidi) beleven ze prachtige avonturen. Het verhaal van Peter Pan zou uiteraard niet compleet zijn door Kapitein Haak, die op een geniale manier gestalte krijgt door het acteerwerk van Jude Law.

Trailer en releasedatum

Er was al eerder een teaser-trailer beschikbaar, maar we kunnen nu genieten van het hele plaatje. In de trailer zien we hoe de huidige computertechnieken volop worden gebruikt om de magie op de kijker over te brengen. Dit verhaal zal een lach op het gezicht van jong en oud toveren, want wie is er nou niet opgegroeid met Peter Pan behalve Peter Pan zelf?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

De regie is gedaan door topregisseur David Lowery, die ook verantwoordelijk is voor de films A Ghost Story en The Green Knight. Door zijn ervaring met het genre is hij bij uitstek de perfecte regisseur voor deze fantasy-film. Peter Pan & Wendy is vanaf 28 april te streamen op Disney+, om jullie alvast een beetje magie te geven hebben we de trailer hieronder klaargezet.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.