Nieuwe Kukuru podcast van Giel Beelen 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe Kukuru podcast van Giel Beelen

Wij kennen Giel Beelen natuurlijk allemaal van zijn radio-dj carrière, maar onlangs is hij naast het radio maken een totaal andere weg ingeslagen. “Kukuru” is een platform waarbij hij zich wilt focussen op inspirerende video's, maar ook podcasts over onder andere: slaap, voeding, beweging, muziek en natuurlijk lifestyle. 

Door het trainen in de sportschool afgelopen jaar kwam ik weer meer to mezelf. En besefte ik me dat je fouten kan omzetten in positieve energie. Ik kwam erachter dat er ook leuke dingen zijn die wèl goed voor je zijn! Ook op de lange termijn. Daarom ben ik begonnen met Kukuru. Dat staat voor kort, groots en je innerguru (je eigen drijfveer)

Podcast

Naast dat Giel bezig is met mijn zijn eigen website ontwikkeling, doet hij nu vooral podcasts waarbij hij inspirerende sprekers uitnodigt om te praten over onderwerpen waar we allemaal benieuwd naar zijn. Zo nodigde hij bijvoorbeeld al mensen uit als: Emile Ratelband, Sanny Verhoeven & Fajah Lourens. De podcasts duren maar liefst vaak 1,5 uur waardoor je genoeg luisterplezier kunt beleven.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

Kukurukie

Via het platform van Giel Beelen kun je er ook voor kiezen om “Kukurukie” te worden. Voor € 1 euro per maand kun je de “club” joinen waarbij je exclusieve toegang hebt tot volledige interviews, uniek materiaal en boekentips. Het mooie is dat de opbrengt van deze club in zijn geheel gaat naar Muziekids, een stichting die studio's maken in ziekenhuizen over heel Nederland. Kinderen die vaak in het ziekenhuis verblijven krijgen zo de nodige portie afleiding met muziekinstrumenten.

De eerste podcast van Giel Beelen kun je hieronder terugluisteren:

https://soundcloud.com/kukuruclub/emile-ratelband-kukuru-01

First dates – liefde

BNNVara-programma First dates kennen we natuurlijk allemaal al, maar wist je ook dat Giel Beelen (42) onlangs te gast was tijdens het programma? Het is een programma waarbij je via een blinddate het avontuur aangaat om de ware liefde te vinden. Ware liefde is natuurlijk wel wat lastig met al die camera's om je heen, maar het is Giel gelukt! Giel Beelen is namelijk verliefd geworden op zijn blinddate. De dertien jaar jongere (29) projectmanager Malou.

Bekijk ook:
Kijkers ontdekken massaal de magie van Zwitserland met Janny, André en Nhaan: Een reis vol humor en avontuur

Nieuwe Kukuru podcast van Giel Beelen 9

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.