Schokkende beelden: snaveltjes eendenkuikens verminkt

0 Shares

Eenden zijn waarschijnlijk een van de meest onschuldige dieren ter wereld. Ze dobberen een beetje over het water, liggen af en toe te slapen op de kant en doen voor de rest niet veel. Dat maakt het des te misselijker dat de snaveltjes van eendenkuikens kapot zijn geslagen in Vianen.

Let op: Dit artikel bevat een foto die als schokkend ervaren kan worden.

Mishandelde kuikentjes

Zondagmiddag werden er voor het eerst twee mishandelde jonge eendjes gevonden. Vanochtend werd er weer een kuikentje gewond aangetroffen. Volgens de Dierenambulance waren de kuikentjes er zo erg aan toe dat er niets anders aan te doen was dan inslapen. De overlevingskans was vrijwel nihil.
De Dierenambulance weet vrijwel zeker dat het hier om dierenmishandeling gaat. De verwondingen zijn zo bizar dat een ander dier dit niet had kunnen doen. Dit is mensenwerk.

Hangjongeren

Op Facebook wordt de schuld bij een groep hangjongeren gelegd. Zij zouden vaker in het park hangen en onrust veroorzaken. De Dierenambulance wilt echter niet speculeren over de dader. De politie neemt de mishandeling uiteraard hoog op. Er is dan ook een oproep op Facebook geplaatst waar getuigen worden opgeroepen.

mishandeld kuikentje

© Dierenambulance Vianen en omstreken

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.