Nieuwe bioscoopfilms november 2023
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze lang verwachte films draaien vanaf november in de bioscoop

In het kloppende hart van de filmwereld worden we elke maand getrakteerd op verse verhalen die het grote scherm sieren. Of je nu een liefhebber bent van de adrenaline van actiefilms, de schaterlach van een goede komedie, de moed van superhelden of de rillingen van een horrorfilm; deze veel belovende films draaien vanaf deze maand in de bioscoop.

Butcher’s Crossing (9 november)

Butcher's Crossing is een nieuwe film die gebaseerd is op de gelijknamige roman van John Williams. Het verhaal speelt zich af in het Wilde Westen van Amerika in 1873 en volgt de avonturen van een jonge student genaamd Will Andrews. 

l;iuWill besluit zijn academische ambities op te geven en reist af naar het afgelegen stadje Butcher's Crossing in Kansas. Hij is op zoek naar betekenis en avontuur en sluit zich aan bij een groep jagers die op zoek zijn naar de legendarische kudde bizons in de ongerepte vallei van Colorado. Wat begint als een opwindend avontuur, verandert snel in een grimmige realiteit. De mannen worden geconfronteerd met extreme weersomstandigheden, fysieke uitputting en interne conflicten. 

Butcher's Crossing is een meeslepende en visueel verbluffende film die de rauwe schoonheid van het Amerikaanse Westen weergeeft. Het verkent thema's zoals de destructieve aard van menselijk verlangen, de keerzijde van vooruitgang en het belang van de natuurlijke wereld.

Napoleon (23 november)

Napoleon is een intrigerende nieuwe film die het leven en de carrière van de iconische Napoleon Bonaparte belicht. Geregisseerd door een getalenteerde filmmaker, wordt de film geprezen om zijn verbluffende cinematografie en meeslepende verhaallijn. Het vertelt het verhaal van Napoleons opkomst als Franse generaal tot zijn kroning als keizer en uiteindelijk zijn ondergang tijdens de Slag bij Waterloo. De film slaagt erin om de complexiteit van Napoleons karakter vast te leggen, met zijn briljante militaire strategieën en zijn verlangen naar macht en glorie, maar ook zijn menselijke kant. Napoleon is een meeslepende historische film die zowel geschiedenisliefhebbers als filmliefhebbers zal betoveren.

May December (30 november)

“May December” is een nieuwe film die de uitdagingen van een ongewone romantische relatie onderzoekt. Het verhaal draait om de relatie tussen een oudere man en een jongere vrouw. De man, May, is in de herfst van zijn leven en heeft al veel levenservaring opgedaan, terwijl december, de jonge vrouw, nog aan het begin van haar volwassen leven staat. De film richt zich op de ethische dilemma's en de vooroordelen die gepaard gaan met zo'n relatie. Het doel van de film is om de kijker aan het denken te zetten over liefde, leeftijd en de complexiteit van menselijke relaties.

Thanksgiving (30 november)

Thanksgiving is de nieuwste film van regisseur Eli Roth, bekend om zijn werk in het horror genre. De film draait om een groep vrienden die samenkomen voor een gezellige Thanksgiving-viering, maar al snel verandert de sfeer in iets duisters. Met zijn kenmerkende stijl van geweld en schokkende plotwendingen, belooft Eli Roth opnieuw een angstaanjagende filmervaring te bieden. Thanksgiving speelt zich af in een afgelegen huis, waar de vriendengroep wordt geconfronteerd met mysterieuze gebeurtenissen die hun leven in gevaar brengen. Met een cast vol talentvolle acteurs en een verontrustende atmosfeer, is Thanksgiving zeker een film waar horrorliefhebbers naar uit kunnen kijken.

Bekijk ook:
Deze 10 bioscoopfilms wil je zien in 2023

Poll Hoe vaak bezoek je de bioscoop?

Wekelijks4.3%
Maandelijks26.1%
Zelden69.6%
📊 Bekijk resultaten
966

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.