oktoberfest
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de mooiste dames op het Oktoberfest 2022

Oktoberfest 2022 is een daverend succes. Van heinde en verre komen bezoekers naar het evenement om een paar weken te genieten van bier, sauerkraut mit bratwurst en vrolijke Beierse volksmuziek. Naast deze heerlijkheden lopen er ook talloze prachtige vrouwen in traditionele dirndls rond. Wij hebben de mooiste dames voor jullie uitgezocht.

Dames gekleed in traditionele dirndls

Een dirndl is Beierse/Oostenrijkse kledij voor vrouwen. De contouren van de vrouwen worden extra benadrukt omdat de taille wordt ingesnoerd. Hierdoor lijkt het alsof de dame in kwestie een vollere boezem heeft, wat uiteraard door de mannen als een oogstrelende traktatie wordt beschouwd. In het dagelijkse leven worden dirndls bijna niet meer gedragen, behalve tijdens traditionele feesten.

Het Oktoberfest is zo’n traditioneel feest, en daar hoort traditionele kleding bij. De heren dragen een lederhosen en de vrouwen dus een dirndl. We hebben al eerder aandacht besteed aan het Oktoberfest, toen lieten we weten dat een literpul bier er 14 euro kost, en een liter water maar liefst 10 euro. Maar dat mag de pret niet drukken, het Oktoberfest 2022 is volgeladen met bezoekers van over de hele wereld.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Mooiste vrouwen van Oktoberfest 2022

Zoals we eerder in het artikel beschreven lopen er deze editie talloze mooie vrouwen rond die zich graag met een pul bier laten fotograferen. De dames hebben hun uiterste best gedaan om de dirndl zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, en daar zijn adembenemende shots uit gekomen. Wij maken daar uiteraard een compilatie van dat pure eyecandy is.

Volgend jaar zal een biertje waarschijnlijk nog duurder kosten, als we kijken naar de wereldwijde economische ontwikkelingen. We verwachten echter wel dat er ook dan een hoop mooie dames aanwezig zullen zijn, dus wij hebben alvast de kaartjes voor het Oktoberfest 2023 besteld. Tot die tijd kunnen we genieten van de foto’s die tijdens deze editie van het evenement zijn genomen. Enjoy!

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.