orgasme-gekreun
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Passagiers van vliegtuig horen de hele vlucht orgasme-gekreun uit de intercom

Bijzondere geluiden in een American Airlines-vlucht van Los Angeles naar Dallas. Passagiers in het vliegtuig hoorden de hele vlucht orgasme-gekreun dat afkomstig was uit de intercom van het toestel. Filmproducent Emerson Collins heeft beelden (met geluid) van de vreemde situatie gemaakt en deze online gezet op YouTube. Kijk, luister, en oordeel zelf.

Kreungeluiden uit de intercom

Tijdens de hele reis hoorden de passagiers vreemde geluiden dat afkomstig was uit het omroepsysteem van het vliegtuig. Mensen omschreven de geluiden als ‘seksgeluiden’, en ‘orgasmegeluiden’. Een andere passagier zegt dat het geluiden waren van iemand die ‘aan het braken’ was. In de video is te zien hoe de crew langs alle stoelen lopen om verdachte grappenmakers te betrappen.

Medewerkers van het vliegtuig roepen ook om dat ze hard bezig zijn om de oorzaak van het geluid te achterhalen. En dat ze een oplossing zoeken voor het ‘extreem irritante geluid’ dat uit de speakers van de intercom komt. Een stewardess zegt tegen Collins dat het waarschijnlijk een grap is. Zou hij er zelf wat mee te maken hebben gehad? Het is tenslotte een filmmaker.

Orgasme-gekreun tijdens de vlucht

Passagiers vermoeden dat het intercomsysteem van American Airlines is gehackt en daarna een slechte grap heeft uitgehaald. De beschaamde vliegtuigmaatschappij laat echter weten dat dit niet mogelijk is omdat er geen externe toegang mogelijk is tot het systeem. Ze laten weten dat ze vermoeden dat het ‘een mechanisch probleem’ is, waarvan de oorzaak in de PA-versterker ligt.

Het is dus geen man die zijn hoogtepunt beleeft, maar een versterkt mechanisch geluid dat door een storing door de speakers van de intercom werd uitgezonden. Je kunt ons nog meert wijsmaken, maar wij hebben nog nooit een draaiende motor gehoord dat een dergelijk geluid voortbracht. Luister en oordeel zelf, reacties mogen uiteraard worden achtergelaten in de comments.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.