Saved Read later
Deel dit bericht

Lexi Jones is de waanzinnig knappe dochter van David Bowie

Muzieklegende David Bowie liet in 2016 op 60-jarige leeftijd het leven, en heeft een schat van een nalatenschap achtergelaten. Dat is uiteraard zijn fantastische muziek, maar ook een parel van een dochter. De zeer aantrekkelijke Lexi Jones is nu 22 jaar, en heeft geen behoefte aan een leven in de schijnwerpers. Om deze reden zien we haar nooit op onze tijdlijn voorbijkomen, maar daar brengen wij nu verandering in.

Dochter van David Bowie

De volledige naam van Lexi Jones is Alexandra Zahra Jones, en is de jongste dochter van David Bowie en het Somalische topmodel Iman Abdulmajid. De twee waren tot aan de dood van Bowie getrouwd, en kregen één kind samen, de nu 22-jarige Lexi. De dochter van de rockmuzikant heeft ook nog een halfbroer (Duncan), en een halfzus (Zulekha) die respectievelijk uit een eerdere relatie van Bowie en Iman werden geboren.

Lexi Jones heeft nooit de ambitie gehad om in de voetsporen van haar vader te treden, en is dus geen zangeres of actrice. Hoewel ze de looks van een topmodel heeft, en verschillende aanbiedingen van grote modehuizen heeft gehad, weigert ze om een carrière als model te overwegen, hoewel ze het naar alle waarschijnlijkheid prima zou doen voor de camera.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Lexi Jones is uitermate populair op Instagram

De knappe Lexi heeft wel overduidelijk het creatieve talent van haar vader door haar aderen stromen. Ze is zeer succesvol in het maken van kunst, net zoals haar vader. Ze kan heel goed schilderen, tekenen, en illustreren. Ze weet hier aardig wat geld mee te verdienen, en is in de kunstwereld een grote naam. Volgens The Sun verhuisde Lexi enige tijd geleden naar Los Angeles om daar haar kunstwerken en customized kleding te verkopen.

In een interview met haar moeder zei Iman in 2021: “David was een schilder, en mijn dochter is een schilder”. Verwijzend naar het creatieve schildertalent van David Bowie. Het was bekend dat hij naast zingen ook erg goed kon schilderen. Lexi zelf is ook een plaatje, want ze ziet er zelf ook uit als een kunstwerk. Ze deelt regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram, waar ze ruim 200.000 volgers heeft. Ze deelt er ook regelmatig oude foto’s van zichzelf met haar vader. Check ze hieronder.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.