Last minute 'geslaagd' cadeautje nodig? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Last minute ‘geslaagd’ cadeautje nodig?

Vandaag krijgen examenleerlingen van de middelbare school de uitslag. Wachtend op het belangrijke telefoontje gieren de zenuwen door hun lijf. Ook als familie is het een spannende dag. Als je zeker weet dat iemand slaagt kan je natuurlijk van tevoren een cadeautje kopen. Toch is dit niet bij iedereen het geval en vaak kom je dan uit op een last minute cadeautje.

Cadeaubon

Een cadeaubon is natuurlijk altijd goed. Er is genoeg keuze en er zit altijd wel iets tussen voor iemand. Ook kan je het bedrag zelf kiezen dus je kan het als kleinigheidje geven maar ook eventueel als groter cadeau. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld een cadeaubon van een favoriete kledingwinkel of als je het echt niet weet is een Bol.com bon ook goed.

Boeket

Een bosje bloemen is voor elke vrouw wel goed. Vooral als het meer een kleinigheidje is zal dit een goede optie zijn. Een bos bloemen kost ongeveer tien euro maar kan ook meer of minder kosten, de keuze is aan jou.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Chocolade/ snoepjes pakket

Met een leuke pot met iemand zijn favoriete snoepjes of chocolaatjes zit je altijd goed. Jamin verkoopt glazen potten met ‘geslaagd’ erop. Eventueel kan je deze meteen hier vullen. Mocht je iets willen hebben wat langduriger in iemand zijn kamer kan staan kan je ook een leuke glazen pot van de action kopen. Als je deze een beetje leuk versiert met lintjes en folie ziet dit er net zo vrolijk uit. Deze kan dan voor langere tijd gebruikt worden.

Een verzorgingspakket

Een pakket met douchegel, bodylotion, aftershave… noem het maar op. Dit soort pakketten zijn altijd bij Etos en Kruidvat te halen. Je kan ook zelf een pakket samenstellen door gebruik te maken van de vele 1+1 aanbiedingen die deze winkels vaak aanbieden.

Iets van de verlanglijst

Als je weet dat iemand iets heel graag wil hebben kan je datgene voor iemand kopen. Ik heb het nu niet over een Playstation 5, gewoon een klein cadeautje. Denk aan een specifieke lippenstift, leuke oorbelletjes of als je wat meer te besteden hebt een spelletje voor de PlayStation.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.