Saved Read later
Deel dit bericht

De dag beginnen met Kim Feenstra in lingerie

Kim Feenstra wordt beschouwd als één van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat aan de top van de modellenwereld, en is eerder door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland, en niet geheel onterecht, want ze is een zeer aantrekkelijke verschijning. Ze plaatste gisteravond een pikante foto waarop ze in lingerie haar volgers welterusten wenst.

Poseren voor een bekend lingeriemerk

We zien Kim in een zeer chique slaapkamer terwijl ze op de rand van een een bed zit en zwoel in de camera kijkt. Ze draagt een lingeriesetje dat veel weg heeft van de collecties van het bekende lingeriemerk Hunkemöller. We kunnen uiteraard wel genieten van dames in lingerie, dus beginnen we de dag graag met Kim Feenstra in een verleidelijk setje. Ook Abbey Hoes deed dit kunstje overigens een tijd geleden.

We kennen het model van de vele campagnes, die we terugzien op grote billboards, en abri’s terwijl we wachten op de bus, maar ook in glossy’s en andere weekbladen. Haar mooie voorkomen zien we dus gelukkig vaak voorbijkomen. We kunnen echter geen genoeg van haar krijgen, dus zijn we blij dat ze ook haar Instagram-account regelmatig verrijkt met dit soort heerlijke foto’s.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Kim Feenstra in lingerie op Instagram

Het setje dat ze op de onderstaande foto draagt kan een sneak preview zijn voor een modecampagne van Hunkemöller. Met een knipoog wenst ze haar volgers welterusten, want in het onderschrift lezen we de tekst: ‘Night Night’. De vele likes en opmerkingen onder de foto bevestigen wat wij denken, namelijk dat Kim een plaatje is om naar te kijken. Wij vinden het niet vreemd dat ze bovenaan de voedselketen van de modellenwereld staat. Dames in lingerie doen het op elk moment van de dag goed, kijk maar naar Esmé Cordus.

Wij (en velen met ons) vinden Kim Feenstra een bijzonder mooie dame, dus hebben we onder de foto van Kim in lingerie nog een aantal andere foto’s geplaatst, want ze is een prima verschijning om een nieuwe werkdag mee te beginnen toch? Wij wensen dit prachtige model in ieder geval een fijne dag, en voor de werkende helden onder ons hopen we bij deze een portie gezonde arbeidsvitaminen op jullie tijdlijn te hebben gezet. Werkse!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.