Abbey Hoes
Saved Read later
Deel dit bericht

Abbey Hoes deelt foto’s van zichzelf in lingerie op Instagram

Abbey Hoes kennen we allemaal als de getalenteerde actrice die ook nog eens waanzinnig mooi is. Ze is al een plaatje op elk beeldscherm, maar in lingerie is de actrice helemaal onweerstaanbaar. We nemen even een kijkje in de slaapkamer.

Wie is Abbey Hoes?

De geboren Rotterdamse wist al op jonge leeftijd dat ze is geboren voor een leven in de schijnwerpers. Ze kreeg als kind musicalles bij het Jeugdtheater Hofplein, waar ze de basis legde voor een succesvol leven in de televisie en filmindustrie. Op 12 jarige leeftijd kreeg ze een rolletje in een reclame van Roosvicee. Daarna gingen er deuren open waardoor de mooie actrice rollen kreeg in o.a Spangas, Maite was hier, en Koning van Katoren.

In 2012 begon de aantrekkelijke brunette aan een acteeropleiding aan de Amsterdamse Toneelschool. Twee jaar later won ze het Gouden Kalf voor haar rol in Nena, een Duits-Nederlandse romantische dramafilm. Maar ook voor de camera van fotografen doet ze het goed. Ze deelde onlangs pikante foto’s van zichzelf in lingeriesetjes die speciaal voor haar lijken gemaakt. Dit deed ze voor een reclame van lingeriemerk Hunkemöller.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Actrice Abbey Hoes weet camera te verleiden

Het is niet de eerste keer dat de aantrekkelijke actrice de camera weet te verleiden met foto’s van zichzelf in lingerie. Ze heeft maar liefst 165K volgers op Instagram, die maar wat graag zien hoe ze ronddartelt in een paar setjes lingerie. Wij vinden dat ze groot gelijk heeft, want met zo’n lichaam staat elk kledingstuk geweldig. Ze heeft dit keer niet alleen een foto gedeeld, maar ook een video, die we hier uiteraard met jullie delen.

Abbey Hoes is prachtig. Ze weet heel goed hoe ze haar volgers aan zich moet binden. Wij hebben sterk het vermoeden dat ze daar niet zoveel moeite voor hoeft te doen. Wij zijn in een goede bui, dus hebben we nog meer foto’s van Abbey geplaatst onder de bewuste lingeriefoto’s. Dat is een prima begin van de week, toch? Enjoy!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.