rachel hazes
Saved Read later
Deel dit bericht

(Screenshots) Rachel Hazes is piswoest op volgers en scheldt ze allemaal de moeder

Rachel Hazes is alle commentaar op social-media helemaal zat en besloot onlangs om een aantal van haar volgers even flink op het matje te roepen. De screenshots van de gesprekken liggen uiteraard op straat en zijn doorgelekt tot in de diepste krochten van het internet. Wij smullen daarvan, en delen ze daarom graag met jullie, onze trouwe bezoekers.

Het gaat om geld

Zoals verwacht gaat de ruzie om geld. De pindakaasbruine Rachel krijgt nog 9000 euro van haar ‘beste vriendin’, en dat wil de moeder van André Hazes en Roxeanne Hazes als de wiedeweerga terug hebben. De zaak is voor een vermoeide rechter verschenen. Dat is opzich geen nieuws, vooral niet in het geval van Rachel, maar ze heeft Roxeanne op laten draven als getuige, terwijl ze al jaren ruzie heeft met haar dochter.

De zaak draait dus om een huis waar de vriendin van Rachel een paar maanden heeft doorgebracht. Dit zou het huis van Rachel Hazes zijn geweest. Die vriendin mocht daar een paar maanden wonen, maar ze kreeg achteraf een factuur van maar liefst 9000 euro in haar handen geduwd door Rachel. Die vriendin is het daar niet mee eens en heeft er dus een zaak van gemaakt.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

 

rachel hazes

Rachel Hazes maakt ruzie met volgers

Het feit dat ze haar dochter heeft opgeroepen om te getuigen zet niet alleen kwaad bloed bij de volgers van Roxeanne, maar ook haar eigen volgers zijn het niet eens met deze beslissing. Haar dochter had eerder aangegeven dat ze niet betrokken wilde worden in de kwestie, maar die 9000 euro is blijkbaar belangrijker voor Rachel, die een uitgesproken voorliefde voor geld heeft.

De volgers van de twee hebben Rachel Hazes in privéberichten laten weten wat ze van de zaak vinden, maar daar was ze niet van gediend. Met het vuur in de vingers typte ze al die volgers haar ongezouten mening over hen. Ze haalde hard uit naar de volgers, en heeft zelfs het gore lef om DuckTales te benoemen in haar berichten. Het is onze morele plicht om jullie deze screenshots te laten zien. Enjoy.

rachel hazes2

rachel hazes 3

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.