Saved Read later
Deel dit bericht

Jaimie Vaes in bikini zaagt jouw werkweek doormidden

De helft van de week zit er weer op, en dat vieren we met een reeks zonnige foto’s van Jaimie Vaes in bikini. Het feit dat de zomer erop zit wil niet zeggen dat we niet meer kunnen genieten het uitzicht van vrouwelijk schoon. In dit geval helpt Jaimie ons om de week doormidden te zagen, en dat is absoluut geen straf toch?

Influencer en powervrouw

Het was een roerig jaar voor de 33-jarige Jaimie Vaes. We zullen het verder niet hebben over dat kleine grote probleem in haar leven, maar het ziet ernaar uit dat ze de kracht in zichzelf weer helemaal gevonden heeft. Ze heeft met de uitstekende hulp van vrienden en familie de kern van het geluk weer terug weten te vinden, en dat is te zien. Jaimie straalt als nooit tevoren, en daar besteden we graag wat aandacht aan.

Naast het feit dat de mediapersoonlijkheid talent voor fashion heeft, weet ze ook hoe ze een programma moet presenteren. Ze heeft eerder op MTV het programma Just Tattoo Of Us gepresenteerd. Ze is nu vooral druk met haar leven als influencer, en uiteraard als moeder voor haar zoontje. Jaimie is daarnaast simpelweg ook een buitengewoon mooie vrouw, zoals we in op onderstaande foto’s kunnen zien.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Jaimie Vaes zaagt de week doormidden

Harde werkers kunnen wel een hart onder de riem gebruiken, dus hebben we Jaimie gevraagd om ons te helpen bij het doormidden zagen van de week. Ze ziet er fantastisch uit in bikini, dus hebben we de mooiste foto’s van de influencer in zwemkleding voor jullie verzameld. Ze heeft maar liefst 401.000 volgers op Instagram die het ongetwijfeld met ons eens zijn als we zeggen dat de brunette een prachtige vrouw is om naar te kijken.

Met Jaimie Vaes in bikini halen we het einde van de week wel, toch? Over een paar dagen kunnen we proosten op het weekend, dus even volhouden nog. We hebben hieronder een selectie van de mooiste foto’s van deze knappe dame geplaatst. Ze heeft een prachtig figuur, dus zwemkleding staat haar geweldig. Bij deze willen we haar graag bedanken voor haar bijdrage aan het breken van de week.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.