ruud van nistelrooij
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit bedrag heeft PSV trainer Ruud van Nistelrooij op zijn bankrekening

Vanavond neemt PSV het in de Europa League op tegen Premier League koploper Arsenal. Hoofdtrainer van PSV, Ruud van Nistelrooij, heeft de taak om de club uit Eindhoven naar de overwinning te leiden. De trainer en voormalig profvoetballer wordt rijkelijk betaald voor zijn kwaliteiten als trainer. Zijn bankrekening is nog groener dan het gras onder zijn voeten. Hoeveel geld hij op zijn rekening heeft lees je hieronder.

Van profvoetballer naar toptrainer

Ruud van Nistelrooij is een geboren voetballer. De getalenteerde van Nistelrooy viel al jong op bij voetbalscouts en het duurde dan ook niet lang voordat hij debuteerde bij FC Den Bosch, dat gebeurde in 1994 tijdens een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Na zijn avontuur bij FC Den Bosch vertrok hij naar sc Heerenveen, waar zijn aanvallende talent werd ontdekt, hij speelde tot die tijd alleen als middenvelder.

In de jaren die volgden ontpopte van Nistelrooij zich als een talent dat niet te stoppen leek. Voetbalclubs stonden voor hem in de rij, waarna hij onder andere bij Manchester United, Real Madrid en PSV speelde. Zijn glansrijke voetbalcarrière is alweer een tijdje voorbij, hij hing zijn voetbalschoenen in 2012 aan de wilgen, waarna hij begon als trainer. Op dit moment is hij dus hoofdtrainer van PSV, en heeft daar een contract tot 2025.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Nettowaarde Ruud van Nistelrooij

Ruud van Nistelrooij heeft een flink vermogen bij elkaar weten te harken tijdens zijn voetbalcarrière. Zakenblad Quote schatte zijn totale vermogen in 2012 nog op 50 miljoen euro, maar twee jaar later was dat 5 miljoen euro minder. Er zijn geen recente schattingen over zijn vermogen gemaakt, maar we gaan er vanuit dat hij als hoofdtrainer van de Eindhovense voetbalclub een riant jaarsalaris op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven.

We gaan er vanuit dat er sinds 2014 niets veel noemenswaardigs is gebeurt op financieel gebied omtrent van Nistelrooij. We kunnen geen excessieve uitgaven vinden, maar ook geen flinke bijverdiensten naast zijn baan als trainer van PSV. We schatten zijn vermogen dus op 45 miljoen euro. We kunnen dus vaststellen dat de toptrainer er warmpjes bij zit. Laten we hopen dat hij zijn reputatie vanavond opnieuw waar weet te maken tijdens het uitduel tegen Arsenal.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.