Saved Read later
Deel dit bericht

Jennifer Aniston (53) ziet er nog steeds adembenemend uit in witte bikini op Instagram

We kennen Jennifer Aniston allemaal door de hitserie Friends, waarin ze de rol van Rachel Green vertolkte. Ze werd een rolmodel, sekssymbool, en ‘the girl next door' waar iedereen gek op was. Inmiddels is Jennifer 53 jaar, maar ze ziet er nog steeds verbluffend uit. De tijd lijkt geen vat op de blonde actrice te hebben. Wij hebben de bikini-foto van Jennifer uitgebreid onder de loep genomen.

Actrice en model

Op het hoogtepunt van de serie Friends, dat van 1994 tot 2004 werd uitgezonden, verdiende Aniston maar liefst 1 miljoen dollar per aflevering. Daarnaast was haar carrière als actrice definitief gevestigd en kreeg ze rollen aangeboden in verschillende Hollywoodfilms. Zo speelde ze in Bruce Almighty, We're the Millers, en Horrible Bosses. Maar Aniston had niet alleen succes met acteren.

Ze werd ook een veelgevraagd model dat voor mode- en cosmetica merken werkte. Ze heeft haar hele leven evenwichtig geleefd en veel gesport, en dat is terug te zien aan haar uiterlijk tegenwoordig. Als je Jennifer nu zou zien dan zou je haar zeker geen 53 jaar schatten, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Haar fans en collega's waren vol lof over een aantal foto's die onlangs door haar kapper op werd geplaatst Instagram.

Jennifer Aniston straalt in witte bikini op Instagram

De kapper van de blonde actrice plaatste namelijk een aantal foto's op haar Instagram-account waarop ze een witte bikini draagt, en dat leverde mooie beelden op. Het is duidelijk te zien dat Jennifer goed voor zichzelf zorgt, want ze zit ondanks haar middelbare leeftijd nog strak in haar vel. Ze krijgt veel lovende reacties onder de foto's, en terecht. Ze weet de wereld nog steeds te verbazen met haar uiterlijk.

Wij vinden haar er ook nog steeds oogverblindend uitzien, en hebben daarom aandacht besteed aan de bikini-foto's, die we onder dit artikel hebben geplaatst. Ze is nog steeds prachtig, dus hebben we de eer om nog meer foto's van de aantrekkelijke blondine bij elkaar te zoeken. Jennifer Aniston laat zien dat ze nog steeds meedraait aan de top van Hollywood.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.