Gewoon Boef docu vanaf 8 mei op Videoland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Gewoon Boef docu vanaf 8 mei op Videoland

De nieuwe documentaires vliegen in het rond bij Videoland. Niet alleen Boef komt met een nieuwe documentaire, maar ook Like Monica van Monica Geuze en Bontgirl van Famke Louise zijn onlangs gepubliceerd op dit platform. Videoland is sinds 2017 aan het investeren in eigen documentaires om de concurrentie van Netflix tegen te gaan. Een docu over rapper Boef dus, wat kunnen we verwachten?

Wie is rapper Boef?

Rapper Boef, ook wel bekend als Sofiane Boussaadia, is een Nederlandstalige rapper en volger Algerijns en Franse nationaliteit. Sofiane begon pas met rappen in 2015, maar binnen een jaar behoorde hij samen met Lil' Kleine en Ronnie flex tot de top van rappers binnen Nederland. Boef werd op 28 februari 1993 geboren in een buitenwijk in Parijs als kind van Algerijnse ouders.

Na ongeveer vier jaar in Algerije te hebben gewoond, is hij naar zijn oom in Nederland verhuisd omdat zijn vader vast kwam te zitten. Daarnaast heeft deze rapper ook twee jaar in het Amerikaanse Houston gewoond maar is uiteindelijk vanaf zijn 13e in Alkmaar terecht gekomen. Het leven van deze rapper liep niet op rolletjes, want hij heeft niet alleen een tijdje in de gevangenis gezeten, maar is ook meerdere malen in aanraking gekomen met de politie. Vanaf 2016 kwamen er positieve zonnestralen de kant van deze rapper op, want toen begon hij met zijn rap carrière. En niets is minder waar, anno 2020 verdient deze rapper een mooie plek tussen alle bekende rappers en kunnen we zijn leven volgen in de nieuwste documentaire: Gewoon Boef.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Nieuwe documentaire

Rapper Boef is ongeveer acht maanden lang gevolgd door verschillende camera's met als resultaat dat we goed het leven van deze veelbesproken rapper kunnen zien. In de nieuwste documentaire, die 8 mei verschijnt op Videoland, kunnen we in een driedelige reeks zien over zowel zijn veelbewogen leven maar ook over zijn, toch wel, pijnlijke jeugd.

Naast dat we in de documentaire veel persoonlijke verhalen van Boef kunnen zien, zien we ook hoe hij zijn droomhuis bouwt en daarnaast ook een miljoenendeal tekent bij Sony. Kortom: een veelzijdige en interessante documentaire waarbij we een goed kijkje in het leven kunnen krijgen. Want eerlijk is eerlijk, we zijn toch vaak best benieuwd hoe deze miljoenen rappers deze successen hebben behaald en hoe zit dit volhouden.

Vanaf 8 mei te zien op Videoland. Kijk jij ook mee?

Bekijk hieronder de trailer:

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.