verdrietig meisje
Saved Read later
Deel dit bericht

Dieven stelen hardverdiende centjes van 9-jarig meisje

Als je denkt dat je alles wel gezien hebt, dan komt er toch weer iets waarvan je mond weer wagenwijd open gaat staan. Dit keer komt dat door drie dieven op scooters, die een 9-jarig meisje hebben beroofd. De buit was een geldkistje van het meisje, waar een hele 2 euro in zat.

Geldkistje

Het meisje heeft hard gewerkt voor die twee euro, zij verkocht namelijk zelfgemaakte sieraden in een kraampje bij haar huis. De ouders hebben aangifte gedaan van de diefstal. Het gaat de ouders niet per se om het geld, dat is te vervangen, maar meer om het feit dat ze het lef hadden om een 9-jarig meisje te beroven.

Herkenbare foto

De jongens staan op een heldere foto die door een omstander is gemaakt. Deze foto zal voorlopig nog niet openbaar gemaakt worden, ook al is hier wel veel vraag naar. Wettelijk gezien mag dit niet. De beslissing hierover ligt bij het OM, niet de politie. Waarschijnlijk is het ook niet nodig dat de foto openbaar gemaakt wordt, de politie denkt namelijk te weten wie de daders zijn. De wijkagent en zijn collega's zullen deze zaak serieus oppakken en zijn dan ook druk bezig met het onderzoek. Volgens de politie is het een kwestie van tijd voordat de daders opgepakt zijn.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.