in

AngryAngry OMGOMG

Dieven stelen hardverdiende centjes van 9-jarig meisje

verdrietig meisje

Als je denkt dat je alles wel gezien hebt, dan komt er toch weer iets waarvan je mond weer wagenwijd open gaat staan. Dit keer komt dat door drie dieven op scooters, die een 9-jarig meisje hebben beroofd. De buit was een geldkistje van het meisje, waar een hele 2 euro in zat.

Geldkistje

Het meisje heeft hard gewerkt voor die twee euro, zij verkocht namelijk zelfgemaakte sieraden in een kraampje bij haar huis. De ouders hebben aangifte gedaan van de diefstal. Het gaat de ouders niet per se om het geld, dat is te vervangen, maar meer om het feit dat ze het lef hadden om een 9-jarig meisje te beroven.

Herkenbare foto

De jongens staan op een heldere foto die door een omstander is gemaakt. Deze foto zal voorlopig nog niet openbaar gemaakt worden, ook al is hier wel veel vraag naar. Wettelijk gezien mag dit niet. De beslissing hierover ligt bij het OM, niet de politie. Waarschijnlijk is het ook niet nodig dat de foto openbaar gemaakt wordt, de politie denkt namelijk te weten wie de daders zijn. De wijkagent en zijn collega’s zullen deze zaak serieus oppakken en zijn dan ook druk bezig met het onderzoek. Volgens de politie is het een kwestie van tijd voordat de daders opgepakt zijn.

Bekijk ook:
Welke streamingdiensten zijn er in Nederland beschikbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.