De 7 poorten van de hel? Deze plaatsen geven je gratis toegang! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De 7 poorten van de hel? Deze plaatsen geven je gratis toegang!

We weten allemaal dat er 7 poorten bestaan die toegang geven tot de hel. Soms ben je er héél dichtbij voor je gevoel, maar kun je die rode loper nét even niet vinden. De toegangspoorten bevinden zich echter wel op aarde. In de vorm van een huis, een omgeving of zelfs een complete stad. Hier gebeuren de meest angstaanjagende zaken. Niet zoals in een horrorfilm, maar gewoon de “real deal”. Heb je voor aankomende zomervakantie nog geen plannen? Dan volgen hier een 7-tal leuke suggesties!

Athens Lunatic Asylum in Ohio

Wees welkom in dit gezellige vakantie resort dat ook wel bekend staat als The Ridges. Voorheen diende dit gebouw als psychiatrische instelling waar hersenoperaties zonder verdoving werden uitgevoerd. Deze poort van de hel werd gesloten nadat een vermiste patiënt, Margaret Schilling, na 6 weken op een verlaten afdeling werd teruggevonden. Haar levenloze naakte lichaam lag naast haar kleding die netjes opgevouwen was. Opmerkelijk detail: de afdruk van het dode lichaam is nog steeds zichtbaar op de betonnen vloer. Evenals haar geest die nog steeds rondwaart op deze plek des onheils.

Helltown Ohio

Ohio lijkt goed vertegenwoordigd qua toegangspoorten. Ook Boston Town, of beter bekend als Hell Town” vind je hier. Het ooit zo vredige dorpje zou dienst moeten gaan doen als natuurreservaat, maar dat liep toch even anders. Het dorp liep leeg, huizen werden gesloopt en zelfs platgebrand als onderdeel van een brandweeroefening. Geen leuk aanblik, maar Stanford Road doet daar nog een schepje bovenop. Deze straat in Helltown is zelfs verboden terrein en afgesloten. De weg loopt letterlijk dood. Blijf je hier te lang? Dan wordt je getuige van satanistische rituelen en kun je zomaar een psychopaat tegen het lijf lopen die al eeuwenlang is doodverklaard. Deze straat in Helltown Ohio wordt niet voor niets “The end of the world” genoemd.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Leap Castle in Coolderry

Coolderry is een Iers plaatsje waar je direct toegang krijgt tot één van de 7 poorten naar de hel. In Leap Castle welteverstaan. Dit gezellige optrekje wordt ook wel gezien als één van de meest angstaanjagende plaatsen in Ierland mét de meeste paranormale activiteit. Er waren meerdere geesten rond waaronder ook “The Elemental”. Je weet dat dit beest dichtbij je is als je ineens een vreselijke stank ruikt. Toen Leap Castle vrij recent werd gerenoveerd, ontdekte medewerkers een kelder met daarin overblijfselen van 3 personen.

Byberry Mental Asylum

Ook dit psychiatrische ziekenhuis lijkt een regelrechte hellepoort te zijn. Het Byberry Asylum staat in Philadelphia. Het heeft dienst gedaan tot het jaar 1990. Hier werden patiënten mishandeld, geopereerd zonder verdoving én was er van hygiëne weinig sprake. Slapen in je eigen poep en plas was hier de normaalste zaak van de wereld. Er is zelfs een patiënte vermoord en in stukken gehakt. Haar lichaamsdelen lagen verspreid over de afdelingen. Nog steeds dwalen hier zielen rond op zoek naar eeuwige rust. Hoewel dit horror ziekenhuis in 2006 met de grond gelijk is gemaakt, worden er nog steeds activiteiten waargenomen.

Shades of Death in New Jersey

Als je nog eens een fijne road trip wilt maken, dan sla je deze weg liever over. Langs deze weg worden namelijk regelmatig mensen gespot. Zodra je stopt om ze een lift te geven, zijn ze verdwenen. Het is hier altijd helder, ook als het ergens anders bewolkt is. Rijden over de Shades of Death betekent ook dat je plotseling in een dichte en angstaanjagende mist terecht kan komen. Enkele seconden later is de lucht weer intens helder en blauw. Creepy…

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Tuol Sleng Genocide Museum in Cambodja

Het Genocide Museum Tuol Sleng vind je in Cambodja. Nou staat deze omgeving sowieso al niet bekend om zijn liefdadigheid, maar binnen het museum is dat ook echt voelbaar. Het museum begon ooit als school waarna het dienst is gaan doen als gevangenis. Er was echter maar één straf: iets bekennen wat je niet had gedaan waarna je werd doodgemarteld. Slechts 7 personen van de ruim 17.000 gevangen wisten Tuol Sleng te overleven. De doodgemartelde mensen maken hier nu de dienst uit. Een bezoek aan dit museum is dus ook niet zonder risico. Het wordt tevens serieus afgeraden als je nogal schijterig bent aangelegd.

The Riddle House in Florida

Ook in Florida bevindt zich een poort naar de hel die je nog steeds kunt bezoeken. Het voormalige uitvaartcentrum uit 1905 kwam ongeveer 15 jaar later in particuliere handen. De rijke Karl Riddle genoot van het huis én zijn bedienden. 1 man dacht daar echter anders over en beroofde zichzelf van het leven op de zolder van het huis. Het huis wordt tot op de dag van vandaag gedomineerd door Joseph de bediende. Stoelen en meubels verschuiven, deuren slaan dicht en trappen lijken te bewegen. Toch maar een tentje huren dit jaar?

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.