cosmetische ingreep
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe ontwikkelt de cosmetische industrie zich de laatste jaren?

De cosmetische industrie is volop in ontwikkeling. Ieder jaar gaan er een hoop mensen onder het mes om iets aan hun uiterlijk te laten veranderen. Een facelift, een neuscorrectie, een behandeling aan de spataderen, het zijn allemaal ingrepen die steeds populairder worden. Maar wat zijn nu precies de trends en ontwikkelingen in de branche? Wij praten je graag bij!

Steeds meer mannen kiezen voor plastische chirurgie

Er is duidelijk te zien dat er steeds meer mannen kiezen voor plastische chirurgie. De meest voorkomende ingreep die wordt gedaan, is aan het gezicht. Het is hierbij ontzettend belangrijk om rekening houden met de kenmerken van de man en een op maat gemaakte behandeling te verzorgen. De ene man wil bijvoorbeeld een uiterlijk dat er minder moe uitziet en de andere man vindt een krachtige uitstraling belangrijk. De wensen verschillen van persoon tot persoon, ook de behandeling zal dus per persoon verschillen.

Trends rondom de borstvergroting

Een populaire behandeling voor vrouwen is een borstvergroting. Hierbij zijn een aantal duidelijke trends te zien. Waar het voorheen vooral ging om zo rond en groot mogelijk ging, zien we nu steeds vaker dat een natuurlijke uitstraling de voorkeur heeft. Ook ontstaan er steeds meer keuzemogelijkheden voor verschillende soorten implantaten. De laatste trend die we zien bij de borstvergroting is dat er steeds meer vrouwen kiezen voor een borstvergroting in combinatie met een lift.

Bekijk ook:
De laatste trends op het gebied van Ski- en Snowboardkleding

Lipofilling is erg populair

Een andere trend die we momenteel zien is lipofilling, dit is momenteel erg populair. Lipofilling wordt vaak toegepast in het gezicht. Op het moment dat je ouder wordt, verlies je volume in het gezicht waardoor alles een beetje gaat hangen. Bij lipofilling wordt dit opgevuld met het eigen vet, dit wordt weggehaald uit bijvoorbeeld je buik of heupen. Lipofilling geeft erg mooie resultaten, dit komt doordat er levend vetweefsel wordt gebruikt. Dat zorgt ervoor dat het vetweefsel vastgroeit en onderdeel wordt van de plek waarop het geplaatst wordt.

Er zijn dus een hoop trends gaande op het moment. Dit komt onder andere doordat de ontwikkelingen zo hard gaan en er steeds meer mogelijk is op gebied van plastische chirurgie. We zien steeds meer dat het niet alleen gaat om een zo jong en strak mogelijk uiterlijk. Juist een ingreep waardoor je vrolijker, fitter of minder vermoeid oogt, wordt door veel mensen gekozen. Zij willen niet dat de ingreep heel erg opvalt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.