5 cadeaus die je vriendin stiekem dolgraag wil 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 cadeaus die je vriendin stiekem dolgraag wil

Je vriendin af en toe verrassen en haar in de watten leggen met een onverwacht cadeau is een fantastische zet als vriendje. Het is gemakkelijk om dat te vergeten, omdat ze altijd zegt dat ze niets nodig heeft. Dit is geen probleem wanneer er zich geen bijzondere gelegenheid voordoet, maar wees toch voorzichtig. Wanneer je haar niets geeft bij een gelegenheid die wel het vieren waard is, kan het lachen je snel vergaan.

Wij hebben het internet afgezocht en een lijst samengesteld van 5 geschenken die perfect zijn voor een meid die alles al heeft en niets nodig heeft. En daar zijn we zeker van, want hoogstwaarschijnlijk wil ze deze items stiekem al dolgraag hebben!

Handwarmende mok

Laten we beginnen met een idee dat elke meid die regelmatig koude handen heeft zeker zal waarderen. Dit cadeau zal haar goed van pas komen, vooral wanneer die koude herfst- of winteravonden beginnen. De beste manier om op te warmen zonder de verwarming aan te zetten, is een grote kop koffie of thee. Daarom is deze handwarmende mok het perfecte geschenk. Het drankje erin geeft warmte af van binnenuit, terwijl de vorm van de mok ervoor zorgt dat je handen perfect opwarmen. Dit is een droomcombinatie en een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een verwendagje in een spa

5 cadeaus die je vriendin stiekem dolgraag wil 16

Een dagje naar de spa is altijd een topcadeau! Elke meid verdient het om eens echt te kunnen ontspannen, dus wanneer je merkt dat werk, school of gewoon algemene stress je vriendin te veel beginnen worden, dan heb je misschien wel het perfecte cadeau voor haar gevonden. En ze zal niet alleen het cadeau op prijs stellen, maar ook het feit dat je om haar welzijn geeft. Weten dat je een zorgzaam vriendje hebt, betekent zoveel meer dan een nietszeggend maar duur cadeau krijgen. Als je nog wat extra punten wilt scoren, ga dan niet de hele dag gamen terwijl zij in de spa is. Dit is het moment om je beste kookkunsten boven te halen en een heerlijk diner voor jullie tweetjes te bereiden. Zo garandeer je dat ze bij thuiskomst niet alleen ontspannen, maar ook gelukkig zal zijn.

Een stijlvol telefoonhoesje

Je zou al moeten weten dat elk detail belangrijk is voor een stijlvolle meid. En we zijn er zeker van dat ze haar telefoon het grootste deel van de dag aan haar zijde heeft en dus ook vaak in haar handen houdt. En hoewel een beschermend telefoonhoesje zeker nodig is om haar telefoon in perfecte staat te houden, hoef je geen genoegen te nemen met die eenvoudige fliphoesjes. Zorg ervoor dat je een hoesje koopt dat haar telefoon niet alleen veilig houdt, maar ook nog eens bij haar stijl past. Bij Burga kun je het perfecte hoesje vinden voor een grote reeks verschillende telefoonmodellen, zelfs voor de nieuwste iPhone 13. Een beschermend telefoonhoesje voor de iPhone 13 Pro vinden, wordt zo echt een makkie! Je vriendin verdient het om een mooie en goed beschermde telefoon te hebben, dus koop haar het perfecte telefoonhoesje!

5 cadeaus die je vriendin stiekem dolgraag wil 17

Pot met kleine liefdesbriefjes

Elke meid houdt wel van een romantisch gebaar, vooral als het oprecht is. En met een handgemaakt cadeau kan je niet mis gaan! Als je een eenvoudig maar schattig cadeau wil maken, vul dan gewoon een grote glazen pot met lieve kleine briefjes. Je kunt creatief zijn, neerpennen wat je leuk vindt aan haar, schrijven over herinneringen die jullie samen hebben gemaakt of haar vertellen hoe je jullie toekomst ziet! Je kan hier niet mis mee gaan, zolang je je hart maar laat spreken! Schrijf instructies op de pot – dat ze er één papiertje per dag uit moet nemen, of misschien wanneer ze zich verdrietig voelt. Dit is het beste medicijn voor wanneer ze het even niet meer ziet zitten.

5 cadeaus die je vriendin stiekem dolgraag wil 18

Parfum

En dan nog de topklassieker: parfum. Een vrouw kan nooit te veel parfum hebben! Je weet ongetwijfeld al hoe ze ruikt, dus het zal niet moeilijk zijn om parfums te vinden die daarbij passen en vergelijkbaar zijn. En als je niet in staat bent om alle geuren van elkaar te onderscheiden wanneer je eenmaal in de parfumerie bent, kijk dan even welke namen er op de parfums staan die ze al heeft, en vraag de medewerkers om wat hulp bij het vinden van parfums die bij elkaar passen. Zij zullen je helpen de beste optie te kiezen en je vriendin zal zeker niet teleurgesteld zijn. Misschien heb je haar ook al eens horen praten over parfums die ze graag zou willen kopen, dus dit is het perfecte moment om ze voor haar te kopen!

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.