Alles wat we weten over La Casa de Papel seizoen 5 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Alles wat we weten over La Casa de Papel seizoen 5

Het is een van de populairste series ooit op Netflix: La Casa de Papel. Het vierde seizoen van deze geliefde Spaanse serie eindigde met een enorme cliffhanger. Zoals al werd verwacht, komt er dan ook een vijfde seizoen aan. En dat is goed nieuws voor alle liefhebbers van deze hitserie, want iedereen is natuurlijk ontzettend benieuwd naar het vervolg. Wanneer kunnen we het nieuwe seizoen verwachten en wat is er al over bekend? Je leest het in dit artikel. 

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel?

Voor de fans van de serie lijkt het misschien al een eeuwigheid geleden dat het vierde seizoen op Netflix stond. Echter was dit in april van dit jaar. Het vierde seizoen had acht afleveringen, en had zoals men al verwachtte een gigantische cliffhanger. Aangezien de kijkers nog met veel vragen zaten na deze cliffhanger, ging men er al vanuit dat er een vijfde seizoen zou komen. En jawel, dat heeft de scriptschrijver van de Spaanse hitserie, Álex Pina, een tijdje geleden bevestigd. Hij liet weten druk bezig te zijn met het schrijven van het vijfde seizoen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Helaas is er ook minder goed nieuws, want het schijnt dat seizoen 5 ook het laatste seizoen is. Álex Pina belooft de fans echter wel dat het een memorabel seizoen wordt. Zelf zei hij erover: ”het is het meest epische en spannende seizoen”. Dat belooft wat!

Het is natuurlijk nog de vraag wat we kunnen verwachten in dit seizoen. Wel krijgen we hopelijk antwoord op de spannende cliffhanger van seizoen 4 (let op spoilers!), waarbij rechercheur Alicia Sierra achter de schuilplaats van El Professor komt.

We gaan hoogstwaarschijnlijk een groot deel van dezelfde cast terugzien in het nieuwe seizoen. We gaan er dus vanuit dat we Tokyo, El Professor, Lissabon, Denver, Rio, Helsinki, Marseille, Stockholm, Palermo en Alicia Sierra terug gaan zien. Ook zullen er enkele nieuwe gezichten voorbijkomen. Netflix heeft bekend gemaakt dat Miguel Ángel Silvestre en Patrick Criado in het nieuwe seizoen gaan verschijnen. Over welke rol zij gaan vervullen is nog maar weinig bekend.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Bovendien hopen wij natuurlijk dat we hét lied van de serie nog veel gaan horen: Bella Ciao.

Wanneer komt het vijfde seizoen van La Casa de Papel?

De grote vraag is natuurlijk wanneer we het vijfde seizoen van La Casa de Papel kunnen zien. Echter gaat dat waarschijnlijk nog wel een tijdje duren. De opnames zijn namelijk voor een tijd stilgelegd vanwege het coronavirus, waardoor zij niet op het gewenste schema hebben kunnen draaien. Op z'n vroegst zal de hitserie in het voorjaar van 2021 terugkeren. Echter kan dit dus nog later worden. Voor de echte fans is het dus echt nog even afwachten!

Bekijk ook:

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.