in ,

Niet f*cken met de Russische politie

Zelfs niet als je levensmoe bent

Russische agenten verschillen nogal met de agenten van ons kikkerlandje. Deze brute kerels trainen met boomstammen, vechten met boomstammen en waarschijnlijk eten ze ook boomstammen. Ze spelen in hun vrije tijd een potje overkoppen met bakstenen, gebruiken tasers als lolly’s en stoeien met ijsberen als ze zich vervelen. Dit zijn dus niet de mannen die je tegenover je wilt hebben als je gearresteerd gaat worden. En dat is precies wat er gebeurt in deze video.

De man in dit filmpje dreigt zichzelf van het leven te beroven. Met een groot mes in zijn hand sommeert hij de agenten om vooral uit de buurt te blijven, want anders.. De breedgeschouderde dienders zijn daar niet van gediend en dienen hem daarop een paar flinke tikken uit met kwalitatief goede knuppels. De man zal die dag geen zelfmoord plegen, al is het nog maar de vraag of hij zijn laatste Russische adem niet uitblaast na het ontvangen van de klappen op zijn hoofd. Hoe dan ook, het Russische recht heeft gesproken, niet f*ucken met de Russische politie.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijzondere voetbalrecords in de Eredivisie

Alles wat we weten over La Casa de Papel seizoen 5