Eindelijk! Apple TV+ is uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eindelijk! Apple TV+ is uit

Apple kondigde aan het begin van 2019 tijdens een van zijn speciale evenementen de komst van de nieuwe streamingdienst aan. Apple TV+ zou, net als Disney+, Netflix & Videoland, een breed scala aan video’s, films en series aan gaan bieden. Maar wat zijn nou eigenlijk de echte must-watch series en films? Wij gingen alvast voor jullie op onderzoek uit.

Apple originals

In navolging op Netflix & Videoland gaat ook Apple eigen series en films uitbrengen.

SEE

See is één van de gaafste originals die Apple heeft aangekondigd. De serie speelt zich af in het jaar 2600 na Christus. Een virus heeft ervoor gezorgd dat alle overlevenden van het virus blind zijn geraakt. Nu niemand meer iets kan zien moet men zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om toch te overleven.

The Morning Show

The Morning Show is een serie die over een ochtendshow gaat, zoals de titel van de serie ook doet vermoeden. Apple heeft flink uitgepakt voor deze nieuwe serie. In de hoofdrollen spelen onder andere Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, die tevens de serie geproduceerd hebben. De show gaat over hoe een ochtendshow tot stand komt, welke personen er allemaal hun zegje hebben en hoe Amerika iedere ochtend wakker wordt.

Bekijk ook:
8 krachtige powerbanks uitgelicht

For All Mankind

For All Mankind is een serie van Ronald D. Moore. De serie laat zien wat er gebeurd zou zijn wanneer de Amerikanen constant bezig waren gebleven met de maan en de ruimte. Daarnaast laat de serie zien hoe het met Amerika zou gaan als het ruimtevaartprogramma nog altijd het culture middelpunt en ieders droom zou zijn.

 

The Elephant Queen

The Elephant Queen is één van de mooiste documentaires ooit gemaakt. Deze documentaire volgt een olifantenkoningin en haar kudde op een lange reis. Een reis waarin werkelijk alles gebeurt. Van geboortes en verliezen tot het weer thuiskomen. Deze documentaire is een liefdesverklaring aan een soort dat met uitsterven is bedreigt.

Kinderfilms en -series

Naast tal van nieuwe series en films voor volwassenen heeft Apple ook zeker de tijd genomen voor de jongere kijker. Voor zowel jonge kinderen als jongvolwassenen zijn er tal van nieuwe series bedacht welke inmiddels al klaar staan. Voor de allerkleinsten ontwikkelde Apple met de makers van Sesamstraat bijvoorbeeld een nieuwe kinderserie, Helpsters. Ook kunnen de tekenfilms van Snoopy bekeken worden. Voor de jongvolwassenen zijn series als Ghostwriter in een nieuw jasje gestoken. Kortom, plezier voor het hele gezin!

Bekijk ook:
Ontdek de ultieme kracht van Sony ULT - De koptelefoons en speakers met verbluffende bas

Andere series & films

Uiteraard is het met AppleTV+ ook mogelijk om andere series en films te bekijken dan de series en films die door Apple geproduceerd zijn. Apple heeft zelf aangegeven te werken met de grote namen en deze zo snel mogelijk beschikbaar te stellen. De verwachting is dan ook dat het aanbod in de komende maanden snel zal uitbreiden.

Wat kost het eigenlijk?

Wie de producten van Apple altijd erg duur vindt zal waarschijnlijk schrikken van het prijskaartje dat Apple aan AppleTV+ heeft gehangen. Een automatisch verlengend abonnement voor de hele familie kost slechts €4,99 per maand. Met bij uitkomst al zoveel fantastische original series lijkt deze  €4,99 zeker de moeite waard.

Bekijk ook:

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.