Filmpjes: 8 dieren die mensen helpen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Filmpjes: 8 dieren die mensen helpen

Dierenfilmpjes zijn natuurlijk hartstikke leuk om te kijken. En dieren zijn niet alleen erg leuk, ze kunnen ook zeer behulpzaam zijn. Hoe dan? Kijk maar naar deze filmpjes waarin dieren mensen helpen. Super behulpzaam toch?!

Olifant redt zwemmer

Deze olifant aarzelde geen moment toen hij een zwemmer in nood zag. De olifant zwom snel naar de zwemmer toe om hem veilig naar de kant te brengen.

De zwemmer had overigens niet echt hulp nodig. Hij was tevens geen onbekende van de olifant, want eerder had de zwemmer juist de olifant gered. Dat was hij duidelijk nog niet vergeten!

Honden redden zwemmers

Ook honden kunnen goed aan de slag als zwembadmeester. Dat kan je goed zien in deze compilatie, waarin honden zwemmers helpen aan de kant te komen. Al hadden de meeste zwemmers niet echt hulp nodig. Het is het idee dat telt.

Bekijk ook:
Buitengewone ruimtemissies: Hoe dieren de kosmos eerder verkenden dan mensen

https://youtu.be/u0XlV0bIhEM

Walvis waarschuwt vrouw voor haai

Deze walvis kwam wel heel dichtbij een duiker en wilde haar vervolgens niet meer alleen laten. Wanneer de vrouw weer veilig bij haar boot aankomt, ziet ze dat er ook een grote haai in het water zwemt. De walvis redde haar dus (met succes) van de haai.

Tijger red man van luipaard

Een dierenverzorger is nietsvermoedend aan het knuffelen met wat wilde dieren. Zonder dat hij het weet wordt hij snel benaderd door een luipaard. Een oplettende tijger steekt hier echter een stokje voor en tackelt de luipaard. De tijger wordt met een schouderklopje en “gracias” bedankt.

Kat redt peuter

Een peuter fietst rustig door de buurt als hij wordt aangevallen door een hond. De kat van de familie komt snel tussen beide en jaagt de hond weg. De peuter komt er vanaf met een paar hechtingen. Maar zonder de kat had dat zomaar veel slechter kunnen aflopen. Een kat als babysitter, misschien nog niet zo'n slecht idee?

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Kat redt kleuter

Nog een filmpje van een oplettende familiekat. Deze kat wist net op tijd te voorkomen dat de kleuter van de trap zou vallen. Het had zomaar verkeerd kunnen aflopen zonder deze kat. Dat is pas een nuttig huisdier!

Kat probeert baasje te redden van bad

Deze kat probeerde zijn baasje te redden van het water. Gelukkig had het baasje niet echt hulp nodig, want ze zat gewoon in bad. De bezorgde kat krijgt wel karmapunten voor het proberen.

Leeuwin neemt het op voor verzorger

Deze leeuwin nam het op voor haar verzorger toen een andere leeuw hem aanviel. Dat liep gelukkig goed af. Mede dankzij de hulp van de leeuwin.

Meer leuke filmpjes van dieren?

Ben jij nou helemaal fan van dierenfilmpjes, dan hebben we op Trending.nl nog meer content voor je! In deze video zie je hoe alle honden van een dierenasiel een nieuw baasje krijgen van YouTuber MrBeast. En in deze video kan je zien hoe dieren andere dieren redden. Of wil je gewoon schattige dierenfilmpjes zien, dan is deze top 10 met schattige dierenfilmpjes echt iets voor jou!

Of wil je van alles over dieren weten. Dan is dit artikel met 100 leuke weetjes over dieren een echte aanrader!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.