Vrouw steekt benzinetank auto in brand na weigering sigaret 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw steekt benzinetank auto in brand na weigering sigaret

Soms heb je van die dagen dat er dingen gebeuren die je absoluut nooit had verwacht toen je uit bed stapte. Je doorloopt het ochtendritueel, pakt je broodtrommeltje en gaat nog even tanken voordat je aan een nieuwe werkdag begint. Niets aan de hand toch? Totdat je het levenspad van een aan nicotine verslaafde, en blijkbaar zeer gefrustreerde, vrouw kruist.

In deze video zie je een man rustig zijn auto bijtanken. Hij bemoeit zich met zijn eigen zaken, in gedachten neemt hij alvast de komende dag door, totdat een vrouw naar hem toe loopt en hem om een sigaret vraagt. De man weigert, wat de heetgebakerde vrouw hem niet in dank afneemt. Nadat ze wegloopt komt ze op het briljante idee om de man een geblakerd koekje van eigen deeg te geven en steekt de benzinetank van zijn auto in de fik. Dat zal hem leren! Een ware inferno is het gevolg, bekijk hier de bizarre beelden.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.