41 Crystal Meth transformaties 13
Saved Read later
Deel dit bericht

41 Crystal Meth transformaties

Dat drugs niet goed voor je zijn daar zijn we het over eens, al zal een enkele LSD trippende geitenhoeder het daar niet mee eens zijn. Je moet geen slecht woord spreken over zijn vrijwilligerswerk met straathonden. Maar er is een drug die zomaar door Satan zelf gefabriceerd zou kunnen zijn.

Crystal Meth. Crystal methamfetamine is een zeer verslavende harddrug dat in staat is om je lichaam en geest om te toveren tot een afhankelijke zombie die maar één levensdoel heeft; drugs scoren. Het spul vreet langzaam je lichaam op, zo is te zien in dit filmpje. Deze 41 mensen probeerden crystal meth, raakten verslaafd en daarna uiteraard in aanraking met de politie, die bij elke arrestatie een mugshot van het gezicht neemt. Deze transformaties zijn beangstigend te noemen, trek er een les uit. Don't do drugs folks.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.