Terriër geplet door postpakket 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Terriër geplet door postpakket

Vandaag de dag bestellen we van alles via het internet. Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen zullen de records elkaar snel weer opvolgen. Soms gaat er dan ook wel eens iets mis, zoals in het Amerikaanse Los Angeles.

Zonnebaden

In Amerika is het heel normaal dat wanneer je de deur niet open doet het pakket in je achtertuin achtergelaten kan worden. Ook deze bezorger van FedEx deed dit. Echter was de achterdeur op slot waardoor hij het pakket over de schutting heen moest gooien. Klaarblijkelijk lag de kleine Cooper te zonnebaden, precies op de plek waar het zware pakket landde. Waarom de bezorger überhaupt een doos met kristal over het hek heen gooide is nog niet duidelijk.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Harde klap

De familie, woonachtig in het huis hoorde plots een harde klap uit de tuin komen. Ze stonden op om naar buiten te gaan. Eenmaal buiten aangekomen lagen ze de kleine Cooper liggen in een plas bloed met de zware doos half op zich. De familie is hierop meteen met de Yorkshire terriër naar de plaatselijke dierenarts gereden. Helaas kwam alle hulp te laat. Met onder andere beschadigde longen en een beschadigde lever zat er niets anders op dan het beestje in te laten slapen.

Bekijk ook:
Top 10 hondenrassen met meeste letselschadeclaims

Stappen tegen FedEx

Nadat dit bericht enorm veel gedeeld werd in Amerika heeft FedEx aangegeven het voorval verder te onderzoeken. Maar de familie voelt zich hiermee niet geholpen. Het is al erg genoeg dat ze hun Yorkshire terriër zijn kwijt geraakt, maar er moeten hardere stappen worden genomen. Zo wil de familie graag harde beloftes dat dit soort acties nooit weer worden uitgevoerd door de bezorgers. Ook overweegt de familie een schadevergoeding in te dienen bij de Amerikaanse postbezorger.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.