Kiezen voor duurzaamheid met refurbished iPhones 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kiezen voor duurzaamheid met refurbished iPhones

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip in onze samenleving. Uit onderzoek van Q&A, in opdracht van ABN Amro, geeft meer dan de helft van de consumenten aan zijn koopgedrag deels of volledig te willen aanpassen ten goede van de duurzaamheid. Je ziet dit natuurlijk al bij de aanschaf van een auto of van een huis.

Dit geldt ook bij de keuze van een smartphone. Staat er een nieuwe iPhone op jouw verlanglijstje, maar geef je veel om het milieu? Dan zijn refurbished iPhones een goed alternatief. Door het kopen van een refurbished iPhone wordt de levenscyclus van het toestel verlengd met flink wat jaren. Hierdoor draag jij een steentje bij aan een duurzame samenleving! Een leuke bijkomstigheid is het gigantische prijsverschil tot wel 50% korting ten opzichte van een nieuwe Apple iPhone.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een toestel dat al eerder gebruikt is, maar om verschillende redenen aan de kant is gezet. De grootste reden dat zo’n toestel aan de kant wordt gezet is, omdat deze uit het bedrijfsleven komt en alleen maar in de kast heeft gelegen. Zo’n toestel wordt dan door een bedrijf opgekocht en weer klaar gemaakt voor verkoop. Het controleproces van een iPhone is zeer uitgebreid zodat de kwaliteit uitstekend is.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Kies voor veiligheid, kies voor de juiste aanbieder

Het is belangrijk om te kiezen voor een juiste en betrouwbare aanbieder. Bij FixjeiPhone wordt een toestel op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd. Indien er iets mis is met een onderdeel, wordt deze meteen vervangen door een nieuw onderdeel. Zo verzeker jij jezelf van een goede aankoop. Na het vervangen van een onderdeel wordt het gehele toestel nogmaals getest om er zeker van te zijn dat alles uitstekend functioneert en je niet voor verassingen komt te staan.

Kwaliteit van de batterij is erg belangrijk

Een belangrijk onderdeel van je iPhone is de batterij. Wanneer de batterij niet goed meer werkt, zal dit de prestaties van je iPhone negatief beïnvloeden. Naast het sneller leeglopen van de batterij kan het ook zorgen voor het onjuist weergeven van het batterij percentage of het plotseling uitvallen van het toestel. Dit is niet de bedoeling! Het is daarom dan ook belangrijk om te kiezen voor een aanbieder waarbij de batterij van de iPhone grondig wordt getest en met speciale apparatuur wordt uitgemeten. Zo weet je zeker dat je iPhone een hele lange tijd mee zal gaan.

Hoe zit het met de garantie op een refurbished iPhone?

Veel mensen vragen zich af hoe het met de garantie van een refurbished iPhone zit. Bekijk tijdens de aanschaf van een refurbished device altijd goed naar de garantievoorwaarden. Hierin maakt een bedrijf namelijk precies bekend hoelang er garantie wordt gegeven en of er op de garantie nog uitzonderingen zijn. Bij betrouwbare aanbieders wordt tot wel 2 jaar garantie gegeven, zo ben je nog beter uit dan bij een nieuw toestel! Ook heb je altijd recht op het retourneren van het product wanneer je niet tevreden bent. De standaard is 14 dagen, maar kan zelfs oplopen tot 30 dagen!

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

Conclusie over refurbished

Nu je op de hoogte bent van alle belangrijke punten waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een refurbished iPhone ben je klaar om de keus te maken. Kies je voor een nieuw toestel of draag jij je steentje bij aan een beter milieu? Hieronder vind je nogmaals de redenen waarom je hiervoor zou moeten kiezen:

  1. Je draagt bij aan een duurzame samenleving
  2. Het is stukken goedkoper dan een nieuwe iPhone (tot 50% besparen)
  3. Refurbished iPhones worden altijd grondig onderzocht door specialisten
  4. Een refurbished iPhone wordt vaak met twee jaar garantie aangeboden
  5. Altijd retourrecht van minimaal 14 dagen (vaak zelfs 30 dagen)
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.