in

LOLLOL CoolCool OMGOMG

Dit zijn de meest bizarre producten op Amazon

Wanneer je een beetje je best doet dan kom je werkelijk de meest bizarre producten op Amazon tegen. Voor diegene die het nog niet weten, Amazon is een E-commerce bedrijf die goederen over het internet verkoopt. Een beetje de Bol.com van Nederland dus. Alleen bij Amazon kan je werkelijk de meest gekke producten kopen.

Het is echt interessant om te zien wat voor uitvindingen wij als mensen kunnen bedenken. Niet dat je aan sommige producten echt wat hebt, maar ze zijn leuk om te hebben. Daarom hier een selectie van de 7 meeste bizarre producten op Amazon.

De 7 meest gekke producten op Amazon

1. Een tongborstel om je kat te borstelen

Vanaf dit moment hoeft jouw kat niet alleen maar jou te likken. Je kan jouw kat nu ook zelf likken. Of die daar blij van wordt? Dat is weer een ander verhaal…

2. Een kussen van Nicolas Cage

Is Nicolas Cage jouw favoriete acteur? Dan kan je nu met je hoofd op hem in slaap vallen. Als dat geen leuke nachten worden.

Bekijk ook:
10 mensen met extreem veel geluk

3. Een dinokostuum voor honden

Met dit dinokostuum is jouw hond de baas van de buurt. Dit is het perfecte kostuum voor elke trouwe viervoeter. Jammer dat Halloween net is geweest.

4. Gras slippers

Wie wil er nou geen gras slippers? Altijd het gevoel dat je door het gras loopt.

5. De sushi bazooka

Met de sushi bazooka maak je eindelijk makkelijk sushi en strakke rollen. Misschien even wat werk om schoon te maken, maar wel een product waar je iets aan hebt.

6. Een urine trechter

Super handig als je onderweg bent als vrouw zijnde, zo kan je staand plassen. Maar hoe ga je hem schoonmaken onderweg? Een vieze trechter in je tas is nou ook niet echt ideaal…

7. Een randje voor om je pan heen

Je kan ook gewoon een wokpan kopen, maar dit is ook leuk. Ik zou hem persoonlijk eerder voor salades gebruiken, zodat je veel te veel saus eroverheen kan gooien.

Bekijk ook:
Video: de grappigste tattoo fails

Als jij nog bizarre producten op Amazon ziet staan dan horen we dat natuurlijk graag! Ik weet namelijk zeker dat er nog veel meer producten te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Dit zijn de nieuwste films en series op Netflix

      Terriër geplet door postpakket