piemels
Saved Read later
Deel dit bericht

In deze provincies wonen mannen met de kleinste piemels

Er bestaan piemels in alle soorten en maten. Dik, dun, lang, kort en zo krom als een boomerang. Er wordt regelmatig gedaan naar de grootte van de gemiddelde penis, en daar komen soms verrassende resultaten uit. Wij hebben de resultaten van een onderzoek naar de gemiddelde penisgrootte per provincie. Zit die van jou daartussen?

Gemiddelde maat penis per provincie

Het Nationaal Condoomonderzoek geeft soms verrassende resultaten. In dit geval werden de aankopen van condooms per provincie gedurende een bepaalde tijd bijgehouden, en dan vooral de maat, maar ook de hoeveelheid bestelde condooms en bijvoorbeeld het type. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat er in sommige provincies vaak dezelfde maat condoom werd besteld.

Het onderzoek duurde een jaar, en werd door verschillende onderzoekers bijgehouden. Aan verschillende webshops voor seksartikelen en online-warenhuizen werd gevraagd om aan dit onderzoek mee te doen, en de verkoopaantallen van de condooms aan de onderzoekers toe te zenden. Zo kon er een gemiddelde maat per provincie worden uitgerekend. Zou de maat ook effect hebben op je seksleven?

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

piemels condoom

In Drenthe hebben ze de grootste piemels

Uit het onderzoek kwam naar voren dat mannen in de provincie Drenthe de grootste piemels hebben, en met name in de gemeente Vledderveen in de gemeente Westerveld. Daar hebben de mannen het grootste apparaat tussen hun benen hangen. Daarna volgen de provincies Gelderland en Noord Brabant. Ook in Friesland en Flevoland worden relatief grote rubbers besteld, in vergelijking met andere provincies.

De kleinste rubbertjes worden het meest gekocht in de provincies Limburg. Daar wonen dus blijkbaar de mannen met de kleinste piemels. Daarna volgen de provincies Noord-Holland en Utrecht. Daar hebben de mannen de kleinste zaadpistolen in de onderbroek. Dit artikel is ook interessant voor vrouwen die van plan zijn om op korte termijn te gaan verhuizen. Misschien zijn er nog een paar mooie woningen in Drenthe te koop.

Lees ook: Dit is de gemiddelde penisgrootte.

condooms piemels

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.