piemels

In deze provincies wonen mannen met de kleinste piemels

0 Shares

Er bestaan piemels in alle soorten en maten. Dik, dun, lang, kort en zo krom als een boomerang. Er wordt regelmatig gedaan naar de grootte van de gemiddelde penis, en daar komen soms verrassende resultaten uit. Wij hebben de resultaten van een onderzoek naar de gemiddelde penisgrootte per provincie. Zit die van jou daartussen?

Gemiddelde maat penis per provincie

Het Nationaal Condoomonderzoek geeft soms verrassende resultaten. In dit geval werden de aankopen van condooms per provincie gedurende een bepaalde tijd bijgehouden, en dan vooral de maat, maar ook de hoeveelheid bestelde condooms en bijvoorbeeld het type. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat er in sommige provincies vaak dezelfde maat condoom werd besteld.

Het onderzoek duurde een jaar, en werd door verschillende onderzoekers bijgehouden. Aan verschillende webshops voor seksartikelen en online-warenhuizen werd gevraagd om aan dit onderzoek mee te doen, en de verkoopaantallen van de condooms aan de onderzoekers toe te zenden. Zo kon er een gemiddelde maat per provincie worden uitgerekend. Zou de maat ook effect hebben op je seksleven?

Bekijk ook:
Gekke Russen: 600 man vecht tegen 600 man in massagevecht op veld

piemels condoom

In Drenthe hebben ze de grootste piemels

Uit het onderzoek kwam naar voren dat mannen in de provincie Drenthe de grootste piemels hebben, en met name in de gemeente Vledderveen in de gemeente Westerveld. Daar hebben de mannen het grootste apparaat tussen hun benen hangen. Daarna volgen de provincies Gelderland en Noord Brabant. Ook in Friesland en Flevoland worden relatief grote rubbers besteld, in vergelijking met andere provincies.

De kleinste rubbertjes worden het meest gekocht in de provincies Limburg. Daar wonen dus blijkbaar de mannen met de kleinste piemels. Daarna volgen de provincies Noord-Holland en Utrecht. Daar hebben de mannen de kleinste zaadpistolen in de onderbroek. Dit artikel is ook interessant voor vrouwen die van plan zijn om op korte termijn te gaan verhuizen. Misschien zijn er nog een paar mooie woningen in Drenthe te koop.

Lees ook: Dit is de gemiddelde penisgrootte.

condooms piemels

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

126
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.